Marieberg

Drog till Marieberg imorse och köpte en onepiece som tröst. Har haft den på mig hela dagen, pappa åkte även på möte för en timme sen. När han kommer hem så ska jag få minttabletter och tom&jerry-påse. Blir att dra till skåne över påskhelgen, och sen se om Favild kommer. Får se om jag mår bra. Annars ville den lilla pojken servera mig med te, mackor osv. Haha, gulligt. Nej nu ska jag fortsätta kolla på "I used to be fat" o dricka cola! (oboy på bilden menmen)


Har körtelfeber så ni får lite bilder


Trassel

Ligger just nu i sängen och väntar på Trassel Bonus (?) ska börja. Min hals dödar mig totalt, lust att skära av den. Får se hur jag mår imorgon, och hur länge jag träffar Linnéa. Ska väl tvätta håret lite senare, ungefär 20.00 eller nåt. Imorgon tar jag väl en powerwalk innan Linnéa kommer, ingen lång, en 10minutare.


Frustrerad

Jag vill också åka till stan och känna solen steka mot baksidan utav min skinnjacka, stekandes i ansiktet, håret, överallt. Inte sitta här hemma och knappt kunna svälja pga mina halsmandlar. Fanfanfan, jag vill också känna vår-vädret. Inte ens käkat min första glass utomhus, fan. Får väl hoppas att jag mår bättre tills imorgon, min äldsta bästavän hade lust och träffas. Skickade iväg ett sms. Men fan! Jävla skit, vill också ta del utav denna vårkänsla..

Jumpsuit

Skiter i alla jävla sommarkläder jag vill ha, denna ska jag fan ha för ynka 400:- spänn!!


Sommarkänslorna börjar komma



Känns som om sommaren är påväg när man ser såna fina linnen och tröjor, det känns skönt.

Knitted

Jag börjar falla för stickade tröjor, det är så himla fint och mysigt. Får väl åka och införskaffa lite när jag har pengar. Dom passar också utmärkt till skinnjacka.. Stort plus på det.

<- den är ett måste! 149:- för denna skönhet.





Skolavslutningen närmare sig allt mer

Sitter och kollar runt på klänningar. Och fastnade för dessa två.

199:-
149:-

Nyponet

Vaknade idag utav att klockan var halv 9, sen sa pappa att vi skulle åka till doktorn. Fick svara på lite frågor, tog blodprov osv. Sen sa hon att jag skulle stanna hemma 2-3dagar och äta mycket frukt!


Fuck this

Ont i hela jävla kroppen, armar, ben o mage. Illmående till max o huvudet sprängs utav värken.


Superman forever

Hejsan pappa, vet att du läser min blogg så tänkte att du kunde köpa denna till mig? (a)
Jag är ju den kvinnliga superman, och har ju kalsonger så behöver ju en tröja. ;)

189:- (fett värt)

Godmorgon.

Som rubriken sa, godmorgon. Ligger just nu och kollar på Timon & Pumba(a), riktig humor och vänskap. Menmen, ikväll ska jag nog käka lite tacochips, mums. Ha de bra, hörs!


Eget ämne

Sitter just nu på eget ämne och funderar på hur jag ska fråga pappa en sak, måste prata med honom. Hoppas det går bra..!


Stan imorgon

Drar nog till stan imorgon med en viss person, även om jag har mensvärk. Behöver verkligen hennes glädje och mår så bra med henne. Världens bästa kompis.


Kanske dags att klippa sig smått


Språkval om 20minuter

Sitter vid matsalen med Malin och väntar på att språkvalet ska börja, 10.20. Får se om jag imorgon drar till stan med någon kompis. Är mindre taggad till att vi ska vara ute från 9 till 12 imorgon.


Gårdagen

Orkar inte skriva om gårdagen igår, men nu kan jag!
Dagen började med att vi åkte till duve och kollade 4-5matcher sen drog oss mot stan. Vi traskade runt och sen åkte tillbaka till duve vid 5. Bussfan var nog det sämsta på hela dagen, tröck på 5 olika stopp-knappar men ingen funkade! Så vi fick gå 5-10min tillbaka till hållplatsen. Sen flamsa vi runt därinne och fick en boll på oss. (rättare sagt Lisette). Några från Linköping vann iallafall! Grattis till dom, hah! Sen skjutsa vi hem Lisette och vi åkte hem.
Senare på kvällen så var det bara bortalagen och vi kvar (som tjejer). Haha! Vad kul man kan ha då.


Fortfarande fotboll

Sitter just nu och väntar på o få veta vem som vinner, ganska chill och lite haffande haha! Men skriver mer senare.


Fotboll

Har nog sett 4 fotbollsmatcher nu och det pågår ända till 19.00. Det är ganska roligt, även om vi bollrädda sitter på andra raden och skriker när bollen kommer nära. Men jag bloggar senare, hörs!


Cup

Just nu sitter jag på golvet och väntar på Lisette sedan drar vi mot duveholm och kollar cup! Ganska awesome, sen kommer vi väl tralla runt på stan och så. Hörs senare!


Death valley

Kollar just nu på Death Valley och taggar tills imorn! Kommer antagligen köpa Alice tubehalsduk för ynka 50kr! Då är min skinnjackesoutfit fylländad! Men nu ska jag kolla vidare och så. Hörs!


Läktare rasade i Globen.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14463987.ab <- Om ni inte redan har läst om det, haha! Gudars vad jag skrattade och tyckte detta lät som Titanic : "Jag såg 20-30 personer åka ner i ett 4-5 meter djupt hål. Det var folk som hängde ner i hålet och höll sig i kravallstaketet."
Aja, tur att man inte åkte på det då! Haha gud..

Oväntat men ändå fint

Som ni ser har jag gjort om bloggen helt nästan, om ni inte ser så tryck F5. Ni får gärna ge kommentarer om vad ni tycker eller vad jag skulle kunna göra bättre!
Tack i förhand!

Somtimes you just have to hold your head up high, blinked away tears and say goodbye.

Godmorgon, just nu ligger jag i min säng och har käkat pannkakor till frukost. Får se vad dagen har o bjuda på!


Soligt och kallt

Sitter just nu och lyssnar på musik, var ute på promenad för någon timme sen och tog frisk luft.


Latis-Torsdag

Fy tusan vad jag längtar till sommaren, och längtar till då det blir lite varmare då jag kan ha min skinnjacka. Skulle bara behöva snacka med en skräddare om det går o sy in ärmarna lite. Annars är den helt perfekt, galet kär i den. ♥
Förövrigt har jag städat mitt rum och sådant. Hängt upp min fina Sweet keps på en egen krok och bytt kudde till min fåtölj. Städade och fixade också runt smink/smyckeshörnan, behövdes kan man ju säga.
Nejmen nu har jag babblat klart så ska nog lyssna på musik eller nånting, finns inte mycket annat och göra.