för alla gånger som du sa "jag ska bli en bättre man, jag ska kämpa mig fram" för alla gånger som du sa "livet är hårt, men jag kämpar ändå" för alla gånger som du sa "jag tror på mig själv, och jag ska nå mina mål"


jag vägrar att känna mig dum så jag stänger min mun

dagen idag var rätt så awesome.
kommer dock inte ihåg första lektionen.. men iaf, efter den så hade vi gympa. haha, pingis. så jag var med. men killarna körde lite brutalare pingis, om man förlorade fick någon skjuta en pingisboll hååårt på den som förlorades rygg ;). aouch! såg ut att göra ont, dom fick röda märken och grät halvt, haha! sen så hade vi resurs, fick väl inte så mycket gjort. eftersom jesper skällde på oss, några hade typ gjort oväsen och skit. sen musik, då fick jag veta att david var på floda. otroligt värre. så sen hade vi lunch, då sa.. vetfan inte vad hon heter, men iaf. hon sa att david ville träffa mig, men pallade inte då. snackade ju med olivia om massa awesome saker. t.ex telletubbies ;). ah, men sen hade so, då träffade jag han fort. schysst kille! sen så drog vi hem. och nu sitter jag här.
imorgon drar jag nog in till stan för att leka med linn (my homie!♥). sen på söndag blir det antagligen filmkväll med olivia, riktigt mysigt! nu ska jag sluta skriva, för jag märker att det här blir låååångt ;).

Puss!



det du inte dör av blir du starkare av

blev så sjukt taggad på att tatuera mig! ger er några bilder som visar. ;)




och sen en sån fjäder på typ underarmen, fattar ni hur amazing det skulle vara?!
får väl sätta upp det som mål när jag fyller 18, haha!

aja, have a good time dudes!

den ända gången du är nöjd är när jag går ner, ber du om mer. så ber du alltid om mer, när jag går ner.

tja pepz! kunskapsdagen var väl rätt awesome? vi vann dock inte, bara massa på vidåker som vann. konstiga stationer också, vi skulle byta däck, räkna ut tal, kasta bollar.. yeah, you name it! mycket skratt, film finns på fb för dom som har mig :). det var när någon andreas wallin/vallin skulle sjunga. filmade bara sista låten. fast då störde milton mig ganska mycket! han satte huvudet framför min mobil och skit :p. sen drog jag hem vid typ halv 12. så nu ska jag väl ladda ner någon film och sen kolla på fronter om våran läxa har kommit upp.. usch.

fred!



cheatercheaterbestfriendeater

stannade hemma idag, huuh. har så jävla ont i magen, så det var lika bra :). men kommer imorgon, för då är det kunskapsdagarna i katrineholm. så hoppas att man stöter på någon man känner. ska väl sätta mig senare och plugga sönder. usch.. det här är helt omöjligt egentligen. har sån stress just nu med läxor. äh fan, orkar inte skriva mer.. så vi hörs senare.

Don’t feel bad cause even after 3 text messages 4 missed calls you still slept with my best friend.

nu är jag pissed off, alltså bea. bara lägg ner!? sure du kan hacka på mig, men du börjar fan inte hacka på min pojkvän och kompisar! för då har du trampat på fel fot, lägg bara ner! det är mitt liv, min kille, mina vänner. så gtfo!




ju mer ni spottar ju mer kommer jag blomma

hade möte i skolan idag, drog hem vid kl 12. tog en cola på donken, sen skjutsade mamma å pappa mig till jesper. var där fram tills nu ungefär. vi gjorde absolut ingeting, snackade och träffade dennis å hans nya brud. sen snackade vi lite seriöst snack, det var ganska skönt. sen nu drog jag hem, tvättade håret och ska strax äta. 
btw ni suger på att kommentera, det är över 20st som kollar bloggen dagligen. och ingen kan skicka iväg en liten kommentar? nu ska jag sluta babbla. :) ha det gött!

new names and numbers that i dont know

solade i ungefär 20minuter idag, fick världens bränna! så har smörjt in mig nu, imorgon drar jag till skolan vid 10. och drar hem vid 12-1, får se om jag ska åka till jesper eller om jag drar hem. ehehe! kollade nyss på jersey shore 4, omg vad jag älskar snooki! käkade kebabtallrik och sen en cupcake som efterrätt hos knapa! mumsigt. :)



hahah bjussar stort!

suddenly you're the reason why i smile

together forever, never apart, maybe in distance but never at heart ♥



love is like a rollercoaster

vart med älskling idag, sjukt mysigt :). han kom hem till mig, och sånt. sen vid.. 18:50 så åkte han hem, träffar antagligen han eller olivia imorgon. förlåt för en dålig uppdatering, nu ska jag ha lite kvällsmys med mammsen, vi har nyss sett boogeyman 2 så vi får väl se om jag somnar inatt!
godnatt!

girl i wanna yeah yeah yeah

fyfan alltså, min näsa är sten-täppt, mår illa somfan, har huvudvärk och halsbränna. ändå måste jag till skolan? :s så jävla sjukt. pratade med jesper i tlfn, på fredag blir det att åka hem till han och prata ut antagligen. THE BIG MOMENT. ne men, är så sjukt glad att Cissi, Celia, Linn, Hedwig och Olivia finns för mig! det betyder så jävla otroligt mycket. ni tjejer är så jävla grymma, älskar er!


Guys are douchebags and I hate them all.
They don't know how to deal with women and I feel that's why the lesbian rate is going up in this country.
- Nicole "Snooki"
Guys are douchebags and I hate them all.
They don't know how to deal with women and I feel that's why the lesbian rate is going up in this country.
- Nicole "Snooki"

you know that im a crazy bitch, i do what i want when i feel like it

vart med olivia idag! helt jävla awesome dag, mötte henne vid tågstationen ungefär 12:30, sen chillade vi runt på stan och snackade galet mycket! ingen awkward silence eller nåt, helt awesome. sen prövade en jävla byxdress, haha. och köpte kladdkaka, lidl-cola och en dount! vi käkade mindre än halva kladdkaka, å hon halva dount'en. sen halsade martin (?) våran cola! så vi ville inte dricka mer, hehee. träffade på jesper. roligt, mhm. sen drog jag hem och hon hem, saknar henne grymt! :( 



magen blek och håret tunt, hoppas att ni alla skrattar

igår låg jag och planerade fest med olivia. fett nice, blir antagligen något om vi hittar någonstans att vara. ;) hihi. ah men, vaknade typ nyss. ska senare vid strax före 3 ner till hagby och kolla match. wiho. groptorp emot öis. nu började mamma röja i mitt rum, typ wiho? ne men, nuu ska jag nog fixa mig lite. puss!

that we will begin to live

vart med jesper och dennis hela dagen efter skolan. hade bara en riktig lektion idag, dom andra var massa fjant lektioner. ah, dom mötte mig vid resecentrum, snälla pojkar :). sen gick vi till gottoteket, och jag köpte jolt cola åt jon, och en energidricka till jesper. sen gutta ner till euro shore, vet inte varför. då köpte jag en monster till dennis för 9 spänn. som ett litet plåster på såret, ne men ;). sen taggade vi hem till jesper. dennis spelade WoW hela tiden, dunkade musik, jag och jesper satt å pratade ut i sängen och flummade galet mycket. ah, sen gick det lite överstyr, men sånt händer ;)! sen jagade jag jesper runt halva lägenheten efter min tlfn. sen för han tänkte ta lös snus, och sen röka. blev lite smått arg, men sen fick han röka :). 
hahha dennis har galen humör. jag och jesper låg under täcket och pratade. sen tog vi bort täcket :

jesper - fan vad varmt det är!
dennis - sluta knulla förfan då.
jag - hahaha *lägga mig under täcket*

ah.. galen dag, och sjukt awesome.

allt är bara tomma ord

jag ska sluta röka efter nyår
ännu ett tomt löfte, som man bara vill spy på
jag ska börja plugga efter sommarn
såna löften som du kommer höra nästa sommar

jag lovar jag ska sluta lova att jag borde börja sluta
lyckas sällan hålla det ändå, allt är tomma ord
Allt är bara tomma ord.

vill ändra allt och något, men det är inte jämt det händer
kan bli en annan människa, men ändå en i mängden
detta går för alla oavsett vem det gäller.


make it nice for you, and just fuck everyone

kom typ nyss hem. käkade nyss pizza. satte mig nyss vid datorn.. ne men.. imorgon stannar jag kvar i stan och drar mot jesper.. och.. snackar lite. sen drar jag väl vidare till leo å hans "gangsterZ". sen på lördag drar jag till hagby och står i kiosken, på söndag blir det antagligen inget. och på måndag stan kanske. känner för att göra en bloggpaus, har inget att skriva. skriver mer imorgon. ciao.

my gift is my song and this one is for you

det blåser som helvete ute! tror fan att det är ett flygplan utanför dörren. bussen vinglade somfan idag, flaggstångar var böjda, träden välte halvt. herregud alltså. aja, sts. idag var jag ensam hemma tills nu, mamma och pappa var på möte. den tiden fördröjde jag med att cama, snacka skype, och äta äpple! äpple blev min middag idag, sa till mamma på skarpen att jag kunde fixa egen middag, ett äpple.. fin middag ha? ;) längtar tills onsdag-torsdag, för då får vi antagligen våra iPads?!!?! hur awesome är inte det?! fan alltså, börjar redan nu slarva med läxor! måste börja ta tag i skiten nu.. aja, vi hörs pumpkins!

thats why i smile

8:35 - 9:20 Hustid.

9:25 - 10:10 Bild.

10:10 - 10:25 Rast.

10:25 - 11:10 Matte.

11:15 - 12:00 Språk.

12:00 - 12:45 Mat.

12:45 - 13:30 Engelska.

13:35 - 14:20 Resurs. - Jon slog knogarna i bordet för att visa att han är man, haha! ;)

14:25 - 15:10 Film.

seg dag men iallafall, nu ska jag dra och kolla på repris på idol.
ciao!

gästblogg c:

chaaaaaaa.
hedwig här :3
jag håller på och mixtrar lite med sannas nya header,finfin.
ska se om den går att få lite längre ned (:
me yaaaaaaa0!
men aa,ha en bra kväll alla sannas läsare :d
kraaaaaaaaaaam

i just want you to be happy

är det bara jag som inte kan beskriva min drömkille/tjej? jag faller bara för någon helt plötsligt. folk kan beskriva hit och dit om deras dröm. det är ganska awkward att bara stamma när folk frågar hur min drömkille/tjej ser ut. utseende spelar ingen roll, det kommer i sista hand. i första hand kommer personlighet, familj, och sånt.
fast jag gillar att vara kortare än den jag är tillsammans med. för då kan jag lyssna på hjärtslagen, ganska konstigt men det är mysigt att bara luta huvudet mot deras bröstkorg när man kramas och höra hur hjärtat slår. dom flesta killarna nuförtiden som är typ yngre, dom är ganska kort. dom äldre är ganska långa. 

Tumblr_lq8fql0drq1qfrhryo1_500_large
Tumblr_lrf28ldovd1r2gjp1o1_500_large
Tumblr_lqr3r4ptlr1qlsi7do1_500_large
Tumblr_ln5svhsbqx1qdskqqo1_500_large

danza kuduro

kom nyss hem ifrån bussen, åkte runt duveholm och sånt. en jävla sväng! satt typ.. brevid en as snygg kille. ;) hihih. han var ganska lik Tony ifrån Skins.

sitter just nu och nötar denna låt :




ganska underbar låt, på 3:07 säger han "i lost my phone" haha!



hanna satt och spelade snake, typ!



och min nya helt awesome klocka! (den funkar inte, hehe)

give me a second go

Cinderella; walked on broken glass.
Sleeping Beauty; let a whole life time pass.
Belle; fell in love with a hideous beast.
Jasmine; married a common theif.
Ariel; walked on land for love and life.
Snow White; barley escaped a knife.
- It was all about blood, sweat, and tears; because love means facing your biggest fears. ♥
inderella; walked on broken glass.
Sleeping Beauty; let a whole life time pass.
Belle; fell in love with a hideous beast.
Jasmine; married a common theif.
Ariel; walked on land for love and life.
Snow White; barley escaped a knife.
-It was all about blood, sweat, and tears; because love means facing your biggest fears. ♥

oh this is gonna be a good life

precis kommit in, satt ute med lella och mamma. pratade lite allmänt, och har fått en "ny" höstjacka, det är mammas gamla, som är typ beige och lite sådär tunn. hon kan inte ha den längre så jag tog den ;). perfa! har den sålänge tills jag hittar min dröm jacka! ska senare kolla på my sister's keeper. eftersom alla säger den är så bra, och att dom gråter till den. ähm.. imorgon får vi se om vi drar till norrköping, behöver shoppa mer kläder! 
hehe, idag har jag väl inte gjort något annat.. snackat med dennis i skype, vart å käkat hos kusinerna, på loppis och haft allmänt skoj! ne fan, nu ska jag nog kolla på den. kan inte hålla mig! SHOLONG!



somebody made you cold

vaknade typ nyss, har käkat frukost och sen senare så ska vi på grillfest hos mina kusiner. jag fyller ju om exakt 4månader. :D är super taggad!! är ganska billig iår, önskar mig bara hamster, pengar och navelpiercing ;)! har dessutom börjat koka ihop hur jag ska fira när linn fyller år. asså åh, kommer aldrig på något att skriva!

why you gotta be so mean?

var på stan idag med hanna och hedwig, stötte på jesper. gick väl inte så bra. shit happends. gjorde väl inte så mycket. orkar inte berätta, är typ på botten igen. 

all you are is mean, and a liar, and pathetic and alone in life.

nose to nose




it's a little bit funny this feeling inside
i'm not one of those who can easily hide
i don't have much money but boy if i did
i'd buy a big house were we both could live

anyway the thing is what i really mean
yours are the sweetest eyes i've ever seen

how wonderful life is now you're in the world

my gift is my song and this ones for you

what i mean is, all i need is a little emotion

ibland har livet sina fina stunder! på rasten så snackade jag med jesper, kändes sjukt skönt. även om täckningen dog, och folk störde. snackade med honom på skype. (har skype på min iphone). får se om vi ses i helgen eller nåt, beror på han. sitter just nu och knarkar LIGHTS, bara å söka på yt eller spotify. idag skulle vi ju ha gympa, ah. jag packade min väska, så när vi ska ha gympa. så är det bara 3 st som har kläder! och då sket ju gympan sig, så vet inte om jag orkar dra med kläder imorgon. ska bli skönt att sluta 13:30, och sen är det helg! 

Dear Spongebob

believe me i dont want to go

gjort klart engelska läxan där man skulle skriva om hur en perfekt vän skulle vara. wiho, google translate översätter ju verkligen jätte bra! inte? och imorgon har vi gympa.. usch, har inga gympaskor :( alla mina är för små. orkar verkligen inte va med.. men får väl kämpa lite. -.- på fredag ska jag ju träffa hedwig, kanske leo, nicky och max. om hedwig vill förståss! att sluta 15:10 är inte nice. :( man blir as trött, men att sluta 13:30 på fredagar är lite nice. men man kommer typ fram 14:00 eller nåt. får väl gå ensam ett tag på stan, eftersom alla slutar så sent :O. 
haha ni får en liten söt bild ifrån hustiden. ser ut som jag har värsta äpple-kinderna!



do you even understand

kom typ nyss hem ifrån träningen. :) märkte också att jag missade idol, fuck! -.- får kolla på TV4 play. träningen var 2timmar lång, och trodde jag seriöst skulle dö! nu ska jag kolla på idol, sen gå och ta en macka. trött som en gås!

i have to let go of your hand

skoldagen var helt.. kaosad? typ haha! fick veta att vi ska ha våra matteböcker i våra iPads, så slipper vi släpa på böcker iallafall. sen sista timmen hade vi typ biologi, fyfan alltså! dom tog in en groda i en burk, sen hoppade den ut. höll seriöst på att dö! aja när jag kom hem så tvättade jag håret, så sitter här med värsta lockiga ruffset! orkar inte platta det, så åker ner såhär till hagby. :) ska träffa putte och adde antagligen.. våra lärare är ganska awesome egentligen! ;) hahah gud, min textilslöjd lärare kan knappt svenska, kan ju inte låta bli att skratta lite haha. men har inga bilder direkt, så det får bli ett bildlöst inlägg. aja, vi hörs senare! ciao.

i see in your eyes that your listen

fyfan vilken grym brud! har nog en liten crush på henne! ;) fyfan alltså, kan inte säga nånting. helt.. ordlös, hela jävla otrolig hon är, helt jävla otroligt fin.. ja kolla själva!



do you talk to your mother like that?

precis kommit hem ifrån bussen, dagen gick oerhört segt framåt. fick veta att vi ska få iPad 2, och vi har fått minimala skåp! alltså seriöst minimala, får inte plats med en väska :s ah men iaf, ganska tråkigt å få iPad 2... vill hellre ha macbook pro :(! har fortfarande inget att skriva, det är grått å trist ute. så byeee!



talking to the moon

har typ hela helgen uppspikad! fredag stan med hedwig, lördag-söndag sover antagligen linn hos mig. ingen idé att ens gå på stan efter skolan. slutar ju så sent. har också precis duschat, tvättar håret imorgon. orkar inte ikväll, hinner inte fixa håret :) hmm.. köper antagligen en töjning på fredag eller tankar mobilen. får se. puss!

im not the same without you

sitter och målar naglarna just nu, ganska tjejigt haha. blir att träffa hedwig på fredag. :) ganska skönt, behöver tänka på annat än han. vet fan inte vad jag ska skriva, har verkligen ingen lust att blogga just nu.
puss

this is your biggest mistake

tjabba, tänkte ge en snabb update om mitt liv. jag och jesper är över.
lite senare ska vi gå över till grannarna och käka middag, göttmos! imorgon blir det väl åka in till stan å tanka mobilen eller köpa ny töjning. får se hur mycket pengar man har. vad ska jag skriva mer... kan lägga in dagens outfit? haha.




Ellie Goulding – Your Biggest Mistake världens finaste låt! ♥

i want you next to me

okej, man ska aldrig säga aldrig. jag drog in till stan vid 16.20, pratade lite med oskars mamma i väntan på bussen. ;) drog som sagt in vid 16.20 och var framme ungefär 17.00 eller nåt. så pratade med linn i en timme ungefär. gick bort mot jespers lägenheter och satte mig vid en bänk längre bort. hörde jesper vissla på mig. så kom han och vi kysstes, osv. sen så stod jag, jesper och dennis. och typ snackade vid jespers moppe och hans farsas bil. sen drog vi till donken för dom skulle käka. stötte på massa folk, jag och jesper satte oss en bit bort och gulligullade. :) han tänkte slita isär mitt busskort om jag skrek när han petade mig i midjan. :( så fick bita ihop och hoppa runt som en kyckling. folk kollade ganska mycket, hehe. dog ganska mycket när han sa älskling och jag gillar dig face to face. blev lite smått generad. ah sen kom hans parents och hans farmor. dom skulle typ också käka där. så jag drog till bussen vid 18.10 och den var redan där?! fick lite panik och sprang. den skulle inte gå förrän 18.25. sen gick jag hem ifrån busshållsplatsen i spöregn, wiho! nej men. det var min dag, ganska perfekt ändå. :) puss!

från den djupaste platsen mörkaste delen

av min själ vill jag berätta det här

jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder. jag hoppas att ditt vin blir till vatten. blixtrar prickar dig. hälsa till stan vi hörs. jag hoppas att olika olyckor händer du vet vad jag känner. jag hoppas du får leva med det resten av ditt liv. jag hooka dig en plats att bo när det var svårt, gav dig min axel när du var full av gråt. låna dig pengar att klara dina knipor, hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort. vill hellre genomleva nittonio jävla vintrar, att rulla naken över krossat glas, äta fimpar. än att nånsin igen känna dina vibbar. du ljög fan bättre än delfinerna simmar. huvudperson i mina sämsta minnen.

hälsa till satan vi hörs

vaknade vid 8 idag, sen somnade om till 10. då gick jag upp och käkade frukost. klädde på mig och lite sånt, tänkte göra mig redo för stan. men nej, ingen kunde träffas. så det blir väl imorgon istället. :) bussen går ju 14.52 så orkar inte gå till busshållsplatsen, tar typ 10 minuter. då har ju bussen redan gått. och nästa går vid 15 nånting. vet fan inte vad jag ska göra.. finns ingeting. får väl checka runt på internet eller nånting. peace

känsla så vidrig

Spegeln äter upp det positiva som hon ser
Lämna mig ifred för jag orkar inte mer
Två, fingrar i halsen - hostar upp mina problem

så, spottar ut skam, hon lever med en fiende
lever med en nattsvart känsla så vidrig, men

Känns som döden knackar på när man är ensam
Jag skär mig själv för att rymma ifrån den känslan

Tänk dig en massa människor som samlas runt dig
och pekar ut alla dina fel som ett mönster

Därför stannar jag hemma, låser in mig på rummet
det känns lite tryggare - världen genom mitt fönster.

Har dåligt med pengar, kan inte följa trenderna
och gör man inte det så försvinner de flesta vännerna
sömnlös, hoppet hoppade av
första chansen det fick så jag mår botten idag.

En ensam fågel som bär på tok för stor kvist.

Våra liv kan kännas tomma och iscensatta
tänk om vi redan är döda, här istället vi straffas
det äter upp mig inifrån, självkänslan
ligger i respirator så skadad och väntar

Den positiva lilla tjejen är försvunnen
Blicken är tom, kapitel 13 är ba' mörker

Varför spelar spegeln ett spel mot mig?
Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Hur ska jag bete mig i sociala sammanhang,
när kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band?
Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött,
ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp


Det känns som första dagen i skolan ja, fast varje dag
nervositeten kidnappar min mage fram och tillbaks

om jag kunde lita på mig själv och sluta söka svar
då kanske ni skulle se mig som någon som var lika bra

en osynlig 13-åring vore allas dröm
men inte på det sättet det skeppet har gått på grund
låt mig inte sitta själv idag igen
låt mig inte möta mina tankar som följer mig hem

blickarna i korridoren är som knivhugg i låren
det är sånt som får mig att överväga resan till båren

tonåren, som skulle vara något bra
varför flyttar de på mig när mobbarna får vara kvar?

Men jag förstår dem, det måste vara mitt fel
det måste va' mitt äckliga jag som sätter mig i spel
det finns ingenting som går upp, allting går ner

bäst jag smyger in på rummet och skriver mitt brev.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.


you've taken my heart

fan vad mycket man ska fundera, på hur folk ser en, på hur man ser folk. "people change, that's life." det är sant, men det är så jävla tragiskt att folk ska förändra sig helt för att passa in någonstans. folk ska älska dig för den du är, inte för vad du blir. hatar när folk förändras, för dom blir alltid en dåligare person, inte dåligare person.. men dom blir någon helt annat. typ dryg, och sånt. 



i ♥ shopping



+ en datastol, förlåt för halvkassa bilder!

dude, where's my car?

vaknade ganska tidigt idag, och har en sån jävla lust att åka till marieberg eller dra till jesper. men han är antagligen i skolan eller nånting. funderar på att ladda ner någon film till ikväll, men det finns ju fan nästan inga! :o och jag är inte för 5 öre intresserad av nåt annat än skräck typ. iallafall på kvällarna. försöker peppa mamma att vi ska dra till marieberg idag. måste måste måste ha nya kläder. nu orkar jag inte skriva, min blogglust sjönk totalt på 1 sekund. ciao!