Typical svenskar

Kom hem för en stund sen från brasan, mamma och pappa är fortfarande kvar. Orkade fan inte med alla barn som skrek o sprang runt, huvudet dog. Har precis druckit upp min Redbull Sugarfree och moffat i mig lite godis. (Dubbelmoral med lite och moffat.) Imorgon får jag väl se vad som händer, kanske drar in och solar. Måste jobba på min bränna asså! Älskar alla svennar som drar på sig bikinin och lägger sig ute och solar när det är +12. Herregud, i Belgrad är det +28. Och det är bara vår! Så tänk er sommaren där.. ;) Nejnej, ska sluta klaga och slå på tvn eller musik. Hörs imorn sweeties!

Without you it's hard to survive

Can't you feel my heart beat fast? I can't let you go, I need you by my side.
Your arms are my castle, your heart is my sky.
The wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we been through them all. You make me rise, when I fall. ♥

Jag älskar er mamma och pappa, utan er vore jag ingeting. Ni får mig att må bäst. ♥




You said that you'd never leave. Funny because, you fucking left

Har precis skickat iväg bilder till nå modell grej. Pappa tvingade mig till det, skämt o sido. Men imorgon funderar jag på att dra in och sola. Sen dra hem o fixa mig, o sedan dra ner till brasan. Vet inte riktigt om jag ska vara med någon, får väl se vad som händer imorgon. Någon får väl skicka iväg ett mess om dom vill träffas och sånt. Nu ska jag väl fundera på om jag ska platta håret eller vänta tills imorn kväll.. Puss!

Krokodilburgare

Drog in till stan vid 3 idag och mötte upp Lisette. Vi gick runt på marknaden o det stank mat. Usch fyfan asså.. Sen gick vi till donken o käkade, moff. Ännu mera moff på filmkedjan. Vi gick runt typ halva Katrineholm för att fördriva tiden. Sen gick vi ner mot torget o mötte Leo. Blev bara en snabbis sen så åkte han iväg på sin longboard. Vi drog typ o solade då tror jag. 10min ungefär haha. Drog tillbaka till stan o luffade på donken sedan på kvarnen. Hände inte så speciellt mycket, varit väldigt osocial på telefonen idag eftersom jag och Lisette hade mycket att snacka om. Men mja, nu taggar man Ungkultur invigning och Katrineholms veckan ftw! Sommarlov också då men hehe. Aja, ska väl krypa ner och sova en stund. Pusspuss.


Ps sol och hälsa

Drar och solar med Lisette imorgon! måste fan få lite färg, dessutom har jag presentkort så.

Diss mot sånt här.

Jag tänkte dissa en sak, no offense till er som har dessa kläder. Men herregud så dom ser ut! Visst är det fint med starka färger.. Men det här är liksom.. Hippie? Alla har nästan såna kläder. Förutom mina kompisar typ. Och alltså, skulle inte ens ta på mig dom för 200spänn. Det ser bara så jävla roligt ut haha.




VILKA SER MAN?!


Allting försvinner när jag ser dig

Nu tänkte jag försöka börja spara till en viktig sak i mitt liv, en sak som alla måste köpa. Dr martens. Det dåliga är att dom kostar 1tusen ungefär. Men vill man ha något, så får man ju spara! Och jag skiter i kläder just nu, har fyllt på min garderob just nu. Dr martens står #1 på min lista.

Någon utav dessa ska bli mina.



Pappa?...



Detta skulle jag behöva införskaffa alltså, fyfan vad snyggt!

Hang up on somebody that you used to know

Jag ska ta blodprov imorgon, huhu. Min körtelfeber har gett mig något bakslag. Så jag är helt snorig, gör lite ont när jag sväljer och min kroppstempratur är helt åt skogen.. But anyways, känner att jag snart måste inhandla ett par ljusblåa lite små trasiga shorts. Sen köpa nitar och mixtra lite. Mycket mycket billigare än att köpa ifrån Gina, kostar typ 300spänn styck. Och man kan köpa ett par för 199 och göra liksom vad man vill? Min tanke menmen, alla tänker olika. Tycker det bara är onödigt att slänga ut 300spänn på nånting man kan göra själv? ;)
Ehm, ja ni.. Har inte något mer att säga än att jag leker Chubby Bunny med mina Marshmallows, sjukt äckligt efter ett tag men det är ju roande. :)
Nu ska jag fortsätta gotta godis och slå på tv och ta det lugnt. Kanske ställa några toarullar vid min säng så jag har, hehe! Men puss, vi hörs senare!


The notebook.

Nu ska det planeras här alltså! Bloggen får just nu vara som min anteckningsbok/dagbok.
Innan skolavslutningen ska jag färga mörkrött hår, och när jag fyller 15 piercar och tatuerar jag mig.

Shopping


Shoppa loss

Det här ska jag köpa på lördag!


Big girl

Åker antagligen till Stockholm, sjukt taggad. Men bara om jag pluggar! Åh, första gången man åker själv. Småpirrigt är det ju. Nu ska jag slå upp matteboken och försöka få in några tal. Hörs senare!



Now you're just somebody that I used to know

Aightaight, Celia ville att jag skulle blogga lite så gör jag väl det! Har inte börjat städa än.. Måste göra det, vill inte att han ska få en chock imorgon.. Fick dessutom en tandborste och lite godis utav min granne haha!
Ohyes.. Måste välja vad jag ska ha på mig, han kommer ju vid halv 1 så har tid på mig. Så uppdateringen imorgon kommer bli väldigt seg, kanske ett på morgonen och ett efter han har åkt.
Nejfan, nu får ni lite bilder och så ska jag lyssna på musiken och fortsätta smsa med honom!


Shopping.



(bilden kanske är liten men)
Ja, det var allt jag köpte! Ville bara visa er lite innan jag ska börja städa rummet. Puss!

Only you and I

Sitter just nu hemma hos farmor i Skåne. Handlade space-nagellack, trosor och fick ett par Nike skor! Så, imorgon blir det eventuellt att åka till stan och köpa nån tröja. Behöver en ny. Dålig uppdatering den senaste veckan/veckorna. Menmen, nu ska jag låta mamma sitta. Pusspuss.