i woke up with a new tattoo

nu har jag fixat bloggen typ, en hel renovering. det är kanske därför man inte kommit in på bloggen, eftersom jag hade lösenordsskyddat. men ska bara fixa headern, sen är allt perfecto! kom nyss på att jag inte har käkat middag idag.. shit, haha! men jaja, sånt händer. är ganska hungrig iallafall.. mår nästan illa. nu ska jag fortsätta å trixa med bloggen. hasta luego!

king of our days

sitter just nu och nötar ulriks nya låtar. funderar också på om jag ska dra till vingåker eller katrineholm på fredag.. i vingåker så är ju alla i skolan och sånt, på friluftsdag. i katrineholm finns det väl lite mer roligt folk tror jag. smsar lite med putte på viber också, nice. vet fan inte vad jag ska skriva, hade bara lite blogglust.. äh fan, återkommer om jag har nåt vettigt att säga. ;) PUSSI!

please dont lose all of me

skoldagen idag var riiiktigt seg alltså, fattar inte hur jag ska orka med det här i 117 veckor till.. 117 eller 170.. jag kommer inte ihåg vad mia eller vem det var som sa det. anyway, imorgon så ska jag inte till skolan och inte fredag heller. eftersom alla ska sova över på någon bygdegård? och jag mår verkligen inte helt 100 så orkar inte vara med, också så glömde jag å lämna in lappen.. wops? så imorgon börjar min helg! antagligen så åker vi till örebro och shoppar loss. måste köpa typ.. jeans, tröjor, jacka, gympa skor och sånt skit. drack nyss lite bravo juice, alltid gott alltså. känns som hela min dag är bortkastad eftersom jag kom hem vid 4 tiden. och alla slutar typ 1-2. nu slipper man iallafall äckel skolan i 4dagar, 95% av alla som går där är dryga fittor. dom andra 5% är snälla och trevliga. funderar väl på att dra in till stan och införskaffa lite godis kanske i helgen? ;) skulle vara rätt så gott. 
men nu ska jag dra och ta nån macka, maten i skolan var ingen höjdare för mig. puss!



you're my sunshine and happiness boy

kom nyss hem och har precis ätit. har vart hos jesper typ, kom dit vid 4 - halv 5 nånting, då stod han å lagade moppen. igen typ. sen gick vi in och snackade å lite sånt, sen drog vi ut igen å han fixade med moppen. och vid 6tiden började jag gå mot röda ladan för att pappa var där. haha, när jag skulle säga hejdå till jesper så kysstes vi, så stod det två ungar och bara glodde på oss. hahah lite awkward feeling, dog smått. finns mycket sött folk i katrineholm, men även riktiga jävla fittor. :) ähm, stötte på ebba och josefine sen. ebba har färgat grönt hår, helt jävla grymt! så nu ska jag ladda över bilder och filmer från mobilen och sen skicka två filmer till en lärare, så ni får ha det så gött! puss!

even if i look like a fool

Anonym om stoppa upp en korv i röva:
den som backar undan är du ;)
är inte rädd för dig bitch
IP: 81.234.249.26

skaffa dig ett liv istället för att lägga dig i mitt liv. och nej, jag skulle inte backa ett steg, eller jo kanske några för att slippa se ditt fula face. gå och dränk dig i ett sjö, där kanske din feta röv får plats.


anyways, idag ska jag ner till hagby för att göra adde sällskap i kisoken, schysst kompis jag är eller hur? ;) dagen var väl helt okej, hade tre diagnoser tror jag. dom gick väl bra också, förutom matte. hatar verkligen matte! sen sista timmen hade vi brännboll, var dock inte med. orkade verkligen inte haha. känns nästan overkligt att vara tillbaka bakom skolbänken igen.. men min skola är ganska soft iallafall ;). fan vad mörka moln det är ser jag! men jag drar nog ändå ner, står ju inomhus så det gör inget. :) ska nog börja fixa mig smått, ska ju dra ner vid 18:30. matchen börjar 19:00 och är väl 1-2 timmar. puss!

have you ever stop and just enjoy?

igår så åkte jag in till stan vid 14.22 ungefär? så pappa släppte av mig vid resecentrum och jag fick gå ända till jesper. jobbigt värre alltså, så stod man där vid hans moppe i ungefär.. 1 och ½ timme. sen fick jag blodsockerfall och satte mig ner, allting blev seriöst svart och suddigt. trodde jag skulle dö eller nånting, hehe. ah men sen gick vi in och han käkade. sen satte vi på 8 mile, och båda hade väl sett den så den var inte så intressant. efter typ.. 3 timmar så stack vi ner till stan för att komma ut lite. då gick vi till donken och träffade på massor med awesome folk. satte mig hos jossan, och jesper hos dennis. sen gick vi in och dom käkade. sen ut igen. sen försvann dennis å jesper helt plötsligt, lite dissande men aja. jossans kompisar är ganska läskiga förutom ebba.. sen ryckade en som jobbade där på oss. ;) hahaa, man fick tydligen inte röka där och man fick inte sitta på borden. sen stack dom, så det blev bara jag och jossan kvar. då gick vi runt och väntade på att klockan skulle bli 19:20. så vi satt i busskuren till då. sen kom bussen och vi åkte hem. :) lite sån här.. perfekt dag även om jesper dissade mig. tror aldrig jag har mått så bra.
nu ska jag ner och käka frukost, hare gött!



stoppa upp en korv i röva

jag är så jävla trött på dig bea, ditt ip är 81.234.249.26 så alla vet. :) är så jävla trött på att du stalkar min blogg bara för att skriva massor med skit. herregud, du håller på såhär bara för att jag inte ville vara din bästavän. asså gud, skaffa dig ett liv tjejen. det visar bara hur patetisk du är när du sitter och kommenterar anonymt. skriv ditt namn och stå för det du säger? jävla fega kycklinghuvud, fattar fan inte vad det är med dig. du tvingar folk att bli kompis med dig, och du visste inte ens vart jag bodde.. göteborg? haha. lilla gumman alltså. orkar inte ödsla tid på dig, men blev så jävla trött. om du tror du är nånting bakom skärmen, så kom hit då så ska vi se vem som backar undan. 

peace.

-

love isn't about finding someone you can live with,
it's about finding someone you can't live without.



my arms get cold in february air

skoldagen gick segt fram.. hehe, tipspromenaden gick fort ganska bra. skrattade rätt så mycket idag faktiskt. sen när jag kom hem göttade jag mig med en liten bit kladdkaka, sen nu till middag käkade jag makaroner och ketchup, haha. sen träffade jag jesper och dennis, snälla killar som kom hit ifrån katrineholm på moppe! både är lika störda ;). men träffade dom bara i typ 10-15 minuter? sen stack dom till marmorbyn, till typ grim. ah sen gick jag hem och satte mig här. :) bad pappa köpa lite ahlgrens bilar, mumsi! nu är det helg, så det får väl bli någon godisbit iallafall ;). nu ska jag ladda ner någon film och mysa. puss!

well if i held the hours in my hand

nu har jag fått igång min kära iphone 4! sjukt kär i den, laddat ner facebook, spotify, skype, angry birds, talking tom, messenger, minecraft, dayviews, nyan cat och viber än så länge! :D viber är så man kan smsa och ringa folk som har iphone gratis. ganska soft :)
i skolan idag hände inget speciellt, hade bara allmänt roligt. så kom man ju hem till världens överraskning, så låg det en iphone 4 på bordet. blev lite chockad och började skutta omkring. ;) snart blir det väl att hoppa i säng och fibbla med tlfnen, eller bara sova. är så jävla trött efter att vakna 7. måste lyssna på yt på mobilen, eftersom jag inte har spotify premium, så jävla lågt! :( man borde kunna lyssna ändå! nu ska jag sluta babbla och ta en macka. blev ingen mat idag. hhehehe xd puss!

there is no tomorrow

har fått min iphone 4, lite krångel bara med simkortet ska väl försöka fixa det. blir inte mkt bloggande nu när skolan är igång, fett med diss. men jag uppdaterar senare ikväll. puss

all the people put your hands in sky

sista sommarlovsdagen.. fyfan vad fort lovet har gått! nästan lite för fort. :( aja, adde ringde och väckte mig för ungefär 30minuter sen. snäll kille, väldigt.. :) han ville att jag skulle dra till vingåker å träffa han, sen kolla på hans träning. haha. pappa ska snart åka in och fixa mitt busskort, det betyder att sanna kan åka var som helst när som helst! :D funderar på att gosa ner mig och spela sims. så jävla tråkigt väder ute. :(
konichiwa bitches! egentligen betyder konichiwa hej typ? :O men skitsamma.



true story bro'

i'll hold my breath

jag vill ha! nu nu nu!



think outside the box please

idag stack jag ju till stan vid 12, mötte upp linn och gick runt. chillade lugnt, dampringde leo, men han kom aldrig. dissarn. sen ringde adde typ tre gånger, trevlig kille det. :) köpte en väska till mamma, ja jag är sjukt snäll dotter ;) och sen cider och några klubbor. muma! träffade jesper sen i typ 5 minuter? haha den var jag tvungen å springa till röda ladan för mamma å pappa väntade. jätte kul.. nu ligger jag och lyssnar på ulrik munther och snackar med jesper. :) är allmänt varm också. nu ska jag gå och hämta cider, och softa lite. peace!

i kissed your lips and said remember me

blir stan imorgon med linn, träffade inte jesper idag eftersom han inte kan bestämma sig? aja, kommer bli awesome å träffa massa folk innan skolstarten! ska till örebro sen nån gång å shoppa kläder, har ett stort behov nu. har nästan inga bra kläder kvar. uschusch, snabbt inlägg eftersom jag ska lägga mig 23.00, måste vända på dygnet nu fan! fast kommer ändå somna typ vid 1 eller nånting. mår allmänt piss nu igen, känslorna dödar mig så jävla hårt. funderar på att ge upp, men då kommer jag bara deppa ner mig ännu mer. ni får ha det bra. puss.



ganska söt, ah mm k.

be there by your side

blev ingen bio igår, eftersom linn fick migrän. sen började det regna som in åt helvete.. blir väl stan på söndag och måndag. söndag antagligen träffa jesper, måndag med linn och om någon vill träffas? vaknade typ nyss, och kollade ut. fyfan vad grått det är. har ingen lust att göra nånting, usch.. men min dag blir ljusare med ulriks låtar! håh, så himla kär i den pojken. :$ skulle kunna göra allt för att få honom. sitter och kollar runt på fb, å stör mig på massa folk som uppdaterar hela tiden :) sen en tjej som lägger upp bild på sin rumpa, wtf? 4 dagar tills skolan börjar.. fan vad detta sommarlov har gått fort.. rättare sagt, detta lov har sugit så jävla mycket! inte hunnit med allt jag velat, inte träffat alla kompisar jag velat.. sure har jag lärt känna mycket folk, och haft liiiiite roligt.. men det kunde ha vart bättre.. nu ska jag inte fortsätta babbla, haha. puss!

jag har givit dig allt




february air

blir bio senare idag med linn aka limpan, hahaha! hennes gamla smeknamn, ganska sött när alla gick runt och sa limpan till henne. :D goa tider, det ja. blir att träffa jesper kanske lite innan, har värsta dåliga hår dagen.. försöker hitta min älsklings mössa men hittar den ingenstans. :( hoppas jag inte har glömt den i min gamla skola eller nåt sånt.. för palla ha pappas mössa (nästan likadan). mitt hår är helt fucked up, det lockar sig stup i kvarten, kommer seriöst snart klippa av det. får platta det senare och dra på en mössa fort som fan. det ska tydligen bli värsta regn ovädret, hehe.. inge roligt. den 24;de börjar jag skolan, tumme ner.. fast får träffa massa med awesome folk! typ cissi, daniel, samuel och sebbe.. sen vet jag inte, lol.. åh nu ska jag avsluta detta inlägg, puss!




maybe we forgot all the things we are

blir antagligen bio imorgon med linn och veronica, "jag saknar dig" ganska nice. mår bättre nu, hehe. :) sitter och kollar runt på weheartit, och fyfan så jävla sanna bilder det finns. sitter just nu och lyssnar på min "kärleks" playlist på spotify, inte så bra men jaaa... här är den /my whole horizon is you\ ganska söta låtar ändå. blir antagligen att ringa ett samtal imorgon, hehe.. hoppas jag mår bättre efter det. hoppades på att han skulle komma idag.. men han gjorde inte det, skitsamma. vill stå i kisoken i österåker så man kan träffa andreas å putte.. det skulle vara trevlans, dom får mig på bra humör! gulliga pojkar, haha ja. nu ska jag ladda ner musik, så jag kan drömma mig bort en stund.

Tumblr_lq2h1qg6sw1r0li8fo1_500_large



-

DON'T TAKE MY BOX, I'M GONNA SLAP YOU.
basically i can't slap you, because you're a monster.

i wanna grow old with you

hänt massa skit, så är typ på depphumör.. men ska försöka åka å prata ut med honom... även om det kommer bli svårt, fan alltså..

everythings funny

tänkte ge er 10 sanningar om mig eftersom jag har inget att skriva.

1. jag rapar verkligen som en kille.

2. jag är rädd för bilar, fyrhjulingar, mopeder, sånt som rör sig.

3. jag är rädd för fjärilar och småkryp.

4. jag är rädd för folk i dräkter typ som bamse på kolmården.

5. får ångest när mitt hår inte är platt.

6. tkr läsk är väldigt äckligt.

7. rädd för garderober efter jag såg boogeyman.

8. jag pratar alltid med mig själv när jag är ensam hemma.

9. jag älskar lugn musik.

10. jag vill verkligen inte bli äldre.

my whole horizon is you

inte bloggat på 1dag ungefär, har precis blivit förkyld. TACK JESPER! ska komma och ge payback eller nånting, uschamig. blir inget jobb imorgon, och slutar antagligen på lördag. wiho typ? ganska chilligt antar jag. blir att tälta med linn innan skolan börjar om jag orkar, hehe. 
tänkte ge Elin Jacobsson en fet länkning, eftersom hon är fin och awesome. http://eelinofsweden.bloggplatsen.se/
hennes blogg är helt amazing! synd att hon inte uppdaterar så mycket. mycket fin och schysst tjej dessutom. 

avslutar detta inlägg pga att min näsa avlider. r.i.p

a hard days day

har vart med jesper hela dagen, ganska nice.. vi gosade, kollade på film, brottades, jadu.. allt möjligt. käkade bara frukost idag, sen nu typ macka.. så ja, haha. inte käkat på 2dagar typ. sen slutade väl dagen olyckligt hos honom, vi gjorde inte slut eller nåt men ja.. har inte lust att skriva nånting, skriver mer imorgon eller nånting.

im tired of your bullshit

kollar just nu på cow and chicken, hahah tror jag. eller det är en apa med stor rumpa och sen typ ett annat djur på cartoon network, vet jag är väldigt mogen haha! på söndag drar jag in till stan för att träffa jesper antagligen, hihi. pappa tjatar på mig att han är godissugen, bara för jag glömde godiset jag fick på jobbet.. ah.. nu vet jag inte vad jag ska göra, ladda ner någon film eller spela minecraft, hehe.

i love you more then words can say♥

berättar idag lite bättre om vad vi gjorde å sånt, here we go! :

som sagt, först åkte jag in vid 7. mötte upp milton, gick runt i ungefär 5 minuter och letade efter linn. sen sa hon att hon var vid gottoteket, suck. vi gick runt lite, och hon visste inte vart pressbyrån var, och trodde man skulle gå över järnvägsspåret, hehe. sen gick vi dit och jag tankade min mobil med 50kr, så jag kunde smsa jesper. efter det gick vi och åkte en karusell, haha! höll på att dö typ. + då började min mobil vibrera, great! då var det jesper som ringde, men ringde upp honom sen efter. han svarade inte, så vi gick in på coop medans linn ville till filmkedjan men vågade inte hehe. ähm, när vi var inne på coop så ringde jesper å frågade vart jag var, och då var han vid donken.. sen gick det väl en timme eller nåt så gick vi till netto, och linn sa att dom hade jääääätte goda klubbor. men nej, så stötte vi på mitt ex. hahah, höll på att dö av garv. sen satt vi utanför bokia, och sen gick vi till stadsparken och chillade runt. satte oss på några knölar där dom dansade zumba, yeah! efter det gick vi till nån mack för att linn ville ha klubbor, roligt roligt. sen gick vi och satte oss igen, då stack jag och mötte jesper. sen typ.. satt jag med jesper vid bion, men vi stack till honom typ efter 5min. han ville ha en tröja men ja, det gick lång tid. så gick jag och köpte en cola. och han ville tillbaka till honom, och ja.. jag sa "okej, 15minuter sen måste jag dra" låter lite fel, men det får vi tåla. och då hände det massa saker, men skitsamma. :) 
nu orkar jag inte berätta mer eftersom ni vet slutet? :o

aja, kramp i fingrarna nu typ haha!

our love will never die

berättar imorgon! nu ska jag sova, är svintrött och orkar knappt inget. puss och godnatt!

these 3 words

idag ska jag antagligen jobba, jobbigt värre. sen ska jag hem, duscha, raka benen och fixa håret. klart klä på mig också.. sen dra in till stan vid 7 :) ja, kan väl säga att jag är världs lycklig. hihi. dom tre små orden kan få en å smälta så lätt.. ♥ meeeeeeeen, jag berättar sen imorgon/ikväll vad vi gjorde. vi kommer väl hem vid 11-12 nånting, så får se om jag orkar slå på datoorn! :D annars blir det mobil inlägg på donken ehehe ;) nu ska jag sluta babbla och försöka fixa lite på bloggen, 

puss!!

life is life is good

okej.. skulle nog inte ha sagt sådär igår om att det skulle regna och åska! :$ det började ösregna, å dundra somfan! mysigt vare, ganska iallafall. haha. såg dock bara 2-3 blixtrar, inget mer. imorse haglade det somfan och var värsta stormen, hoppas det inte är det imorgon ivf. kanske på morgonen men inte senare på kvällen ;) sitter och glor med mamma på nåt turkiskt pogram, någon serie typ. blir att tanka mobilen imorgon, så får man ringa lina en snabbis och typ ja.. det skulle vara trevligt. :D om hon nu svarar dessutom. vet fan inte vad jag ska ha på mig imorgon, funderar på jeans och en tjocktröja men det ser för.. hemma ut. vill inte ha shorts heller.. kommer ju vara ute sent.. äh fan får pröva massor med kläder senare!
nu har jag babblat på rätt så mycket, så jag tycker att jag ska avsluta detta nu. hehe!

hörs!

i'll rising from the ground

kom typ hem ifrån jobbet för... 15 minuter sen ungefär! pappa stack direkt in och ska köpa pizza, mumsigt! ;) är ganska hungrig och sånt... undrar också när det j-vla ovädret ska komma?! det är jätte svarta moln, inget regn, ingeting. man ba "hallå?! börja regna, åska, blixtra nånting?!" är ganska trött och sånt.. snackar med jesper, såklart. heheh. sjukt glad att statstiken steg dubbelt så högt idag! :D och tack för alla fina kommentarer om inlägget under, blir super glad av såna! :D

till er nya läsare, hoppas ni stannar. ska försöka att uppdatera massor innan skolan börjar!

better than revenge




ganska sött right? :* världens bästa flickvän är han (a)

fina idiot

kvällen kommer minnas, världs lycklig. somnar med ett leende på läpparna.

just try to never grow up

gash, natten kändes som en evighet typ! låg och snackade med jesper till.. 2 kanske. sen började mobilen dö halvt så jag sa godnatt. på torsdag blir det utomhus bio kl 10. yepyep, riktigt awesome. kommer vara där med milton, stoffe och linn. kanske jesper.. det är någon barnfilm som går 10 på kvällen? :s ah, helt puckat men. får väl åka in och kolla ändå, det är ju gratis? :) vaknade utav att pappa började dammsuga, damn! ville ju sova länge förtusan.. mitt hår är superduper lockigt, hihi. och luktar baby shampoo och balsam. det är riktigt awesome :D ihm... får väl se om jag köper ny töjning, eftersom min är typ för liten så den åker ur? men ba "wtf?!" och drömde ännu en cp dröm som vi inte ska ta upp här! 


milton&stoffe, grym saknad < 3

rolling in the deep

det ösregnar ute, vaknade för en stund sen.. usch fyfan vad skönt! och mitt internet fuckar upp sig, så ja.. jävla fitt internet! brutala ord ifrån en liten tjej, myes. det kliar på benet också.. faaaan. snackade med gulligaste rasmus igår till typ 2 på natten, sen var jag tvungen å säga godnatt å lägga ifrån mig tlfnen. ah sen som sagt isac är ju helt retard eller nåt. martin också för den delen, han säger att jag sätter på mina hundar. 

jag - GÅ!
isac - vill inte...
jag - AMEN GÅ DÅ.
isac - NEJ!
jag - jag snackar med hundfan...
isac - voff!

jäkla retardunge typ, hahaha. anyways, nu ska jag gå ner och äta frukost om jag orkar... mitt ben kliar fortfarande äckligt mycket. nu ska jag sluta skriva innan internet kollapsar.

all over the world

snackat i tlfn typ as mkt, med martin vid typ 7-8, sen nu isac två gånger. båda var ganska tråkiga hahah, snackade om typ ingeting :s förutom att isac inte trodde att jag var 13, att jag ljög å blablablabla. nu lyssnar jag på skrillex, (ofc?!) och har hicka. har det ganska tråkigt, undrar när mamma och pappa kommer hem heheh. klockan är typ snart 10, men dom har väl roligt hoppas jag! dom kommer väl snart? hahha känner det typ på mig. i want you to follow me all over the world.. ola är också ganska awesome. never shout never med. :$ nu ska vi sluta prata music och jag ska gå och kolla på tv! finns väl nåt soft. :)))

on the weekend

sitter just nu och dunkar skrillex i mina hörlurar, sjukt nice alltså. mamma och pappa ska bort vid halv 7, så blir typ ensam hemma rätt så länge. slösar den tiden med att snacka i tlfn typ as mkt. :-) kommer bli nice det också. har laddat upp med godis och cola nu, hänkade pappa när han handlade. så jaa.. finns inte så mycket att skriva, än att jag kommer ha det as nice här själv typ. ska ladda mobilen så jag har batteri till alla samtal, mehehe.. drömde världens random dröm häromdag, pallar inte berätta just nu iallafall haha! rock that body, come on come on rock that body.. eller nånting, hahah. ähm, nu ska jag chilla vidare så blir det ett inlägg senare guys.



cannabis planta, lr nåt. :-)

music baby ♫♪

idag har jag jobbat, fyllt på 50 st godispåsar med godis. ohyes. spydde bara jag såg allting typ. legat å slöat ifrån kl 6 till nu ungefär, förutom att jag har ätit mat. är uppe i 45timmar, asså jobbtimmar osv. ni kan få min playlist med skrillex /skrillex♥♥ ♥♥ älskar skrillex helt ärligt, sjukt härligt att ta en powerwalk å lyssna på. man vill typ dansa å man går fortare tihihih. kollar just nu på american dad, suger getpung. fick igång MTV för en stund sen, det hade typ låst sig eller nånting :-) sitter också och snackar med olle på msn, ganska lame. vet inte vad jag ska skriva mer än att jag mår illa? och ska upp klockan 8 imorgon -.- wiho eller nånting :s ska kasta godispåsar till små feta barn, hahaha. nu ska jag sova eller nånting, godnatt!



ögonen öppna vi får aldrig tröttna

sitter just nu och snackar med jesper om att han ska följa med mig till ullared, så ska jag skjutsa han i en vagn och ha det trevlig! kollar lite runt på ginatricot, ganska nice. har hicka också, efter cocacolan, vill ha min bloggdesign nu, vill få igenom min töjning nu. ja, jag vill mycket, haha!

439209002.jpg

as snygga skjortor dom har! har dessutom fått en tröja ifrån PRIDE ni vet den där festivalen för homosexuella och bisexuella? ja, det står typ "SMYGBÖG" på den. tihihi!

Citat.~

Everyone thinks that: Its every girl's dream to find the perfect guy... in fact its every girl's dream to eat without getting fat.

Facebook is like jail. You have a profile picture, you sit around all day writing on walls, and you get poked by guys you don’t even know.

Smiling does not necessarily mean you're happy. Sometimes it just means you're strong.

I like being shorter than him, so I can listen to his heart beat.

S[he's] bro[ok]en be[cause] s[he] be[lie]ve[d]





party in my head

håller just nu på och töjer mitt öra. går väl.. åt helvete :) fått igenom halva iallafall.
var på stan idag, träffade massa killar. lol. men ah. pallar inte blogga som alla andra.
drar nåt kortfattat om dagen

gick runt och väntade i en halvtimma på linn, sen gick jag å köpte telia refill å smsade henne. ringde martin å snackade kort med honom. ganska rolig kille. han gillar tydligen min brytning, haha. sen kom hon, och vi gick runt. köpte min töjning å sen klubbar. leo ringde å frågade vart vi var, så var vi på donken å lökade. så kom leo rasmus jakob och daniel tror jag. så hade vi det trevligt, sociala klubben typ. sen stack dom, och vi stack till fimkedjan och köpte mer klubbor. lol. så gick vi typ runt som emos och letade efter nåt roligt. satt å försökte trycka in töjningen, sen var man barnvakt åt leos cykel i typ 5minuter. sen skulle jag hem å linn hem. så vi stack till coop, å hon köpte cola. så mötte jag leo utanför å gav honom en hejdå-kram å sen stack till bilen där pappa hämtade mig :)

inte så kortfattat men ändå, pallar direkt inte skriva allting. men ni förstår lite! ähm, nu ska jag gå ner och ta nånting kanske? vet inte hur jag ska berätta för mamma å pappa om töjningen, hehe! men fårse hur det blir.. nån gång får dom reda på det.


the hardest part of this is leaving you

Har jobbat arslet av mig idag typ. Skrapat upp knäna och benen, blivit öm om handflatorna och sett katter sno en påse med bullar. Ganska awesome dag egentligen. Skrattat rätt mycket, längesen sist. Lasse och Benny får min dag att bli ljus, pappa och mamma med.

Lasse - Det var en tjur pappa och en anka, sen skulle tjur mamman...
Benny - Tjur mamma?
Lasse - Nej vänta det heter ko! Fast den kanske var transa? Då borde det bli tjur mamma!
Jag - *asgarvar*

Imorgon blir det att fortsätta arbeta, sen på onsdag gå på stan med Linn om det går som vi vill. Känns ganska skönt att träffa henne. Var rätt längesen. Prata ut om allt, kanske sätter oss på donken och lökar. Dom har väl internet så blir väl ett inlägg eller nåt. Hon har också färgat håret blondt, och med brun underlugg. Helt underbart sött!

Nu ska jag dra ner och ta nånting antagligen, käkade inte så värst mycket hemma hos dom. En halv korv och lite sallad. 

Ha det bra!