Känner ingeting, aldrig igen baby

har precis ätit frulle, fixat tvätten och städat rummet :D ska dra till tandläkaren som sagt kvart över 1 -.- hatar verkligen tandläkare.. usch för dom. aja, ikväll blir det att duscha och tvätta håret. har också jävlig ont i halsen, är lite hes och hostar. :s jag lovar, kommer tappa rösten eller nånting (hoppas). ne, nu ska jag slänga på mig lite smink och kläder! :)

Amnesia the dark descent - White night.

rubriken lyder ganska mycket, det jag sysselsätter mig med på nätterna är att kolla på DJ morfars videos, ni borde gilla hans videos och kommentera.
ligger just nu och har världens hosta, gtfo. sen har jag ganska ont i halsen.. dags att börja ta på sig mycket kläder kanske?
imorgon drar jag till tandläkaren, får se om jag träffar linn efter och att hon följer med mig hem. :) sen hela veckan så har pappa möten. hata mötet på torsdag men ja.. får se om jag måste följa med. :/
nyss slog min hund mig ganska hårt på fötterna. :( it hurts! nej men, lilla gubben sparkas i sömnen. ganska gulligt.

nu ska jag chilla vidare till American Dad, fred åt er peepz!




Sexy Sushi

hon har min tröja.
/D

vidåker

TORSDAG :
jag kom dit, och typ snackade med rektorn. fick en hel hög med papper, inte så jätte nice. drog sen upp till 7B, min klass alltså. min nya. fett skön klass!
jag förenades med linnea, dille och berri. sjukt sköna brudar dom också. ;) sen typ traskade man runt där och kände sig populär när folk skrek ens namn och kramade en. ♥ THAT FEELING ALLTSÅ!
haha, fast det var bara folk jag kände som gjorde det btw. :(
ah men sen hämtade pappa mig vid 3 och jag var helt slutkörd och somnade på soffan tror jag.

FREDAG :
jag drog till skolan som vanligt, chillaxade lite och drog runt på lektion. har absolut inte gjort nåt på lektionerna, bara suttit som ett retard och kollat på. idag var det ju utklädningsdag, ganska soft. folk knäppte kort på allt och alla. blev lite smått frustrerad.. hoppade på veronica och typ hade brottningsmatch för hon tog kort. sen tog jag hennes åsne-huvud och hon efter mig. såg ganska sött ut när vi dansade fram i korridoren. ;) ah men sen så var man ju lite social med putte, och fick ganska mycket kramar :) sweet like potato.

skrev ett inlägg om båda dagarna eftersom jag inte bloggat på 2485758 dagar. :) sorry guys. nu vet ni anledningen också. ;) aja, ska chilla lite nu för det är höstlov, så ja.. TJARÅ!

Sing the last word on your mind, the last word on your breath




Sjukt sugen på Superman skalet (J), Gucci skalet (G).
Och sjukt sugen på hårslinga 4 eller 6.
Dessutom är jag sjukt sugen på att bara klicka hem dessa billiga saker!
Hårslingorna kostar bara 29 kr st, och skalen bara 89?! Snacka om billigt!
Blir att flörta lite med pappsen och se. ;)

Hey boy, my moblie battery last longer than your fucking relationships!

händer just nu ganska mycket. var på möte igår, och det är privat. :) lämnat tillbaka iPaden och nyckeln till skåpet så kanske ni förstår? men allting kommer fram till slut så berättar jag. skriver mer när jag har lust och ork. allting bara är lite krångligt och stressigt just nu. ha det bäst!



Skola

Ska inte börja inlägget med "sitter just nu med...." och blabla ;) det börjar bli lame. Aja den här skoldagen började bra, sa "le fu" och Hanna tyckte jag lät franskt hahaha, och nu spelar hon sin egen Mozart låt på en app på iPaden :D riktigt bra musik fast nu sluta hon. Anyways ska ha matte 10.25 så ska skynda mig nu :) KYSS!

I'm tired of the hurting, is it really worth it?

sitter just nu och lyssnar på gamla låtar, på min gamla ytkanal. ganska så sött att se alla depparlåtar, kärlek, och sånt.
käkade billy-pizza också som middag, mums? ganska fin måltid. :)
alltså fan, varför bloggar jag ens?!

GUBNIREFGUIHNOMTORFDCUHUOBNJTGRFMDO´C+ÅKPÄÖ,

You are the peace sign

fick ta hem ipaden idag. :) kändes ovanligt tungt i väskan, inte skönt direkt. men ja.. efter skolan drog jag till filmkedjan och köpte 3 klubbor å en banankola, mumsi eller nåt. sen tog jag bussen hem, och mamma sa att det fanns bullar och munkar på bordet. så tog en bulle! mamma är just nu i sthlm, och pappa på fullmäktigemöte i vingåker. så.. har vart ensam ända sen jag kom hem. forever alone eller nånting sånt. ;) puss!

Textileslöjd ;)

Sitter och ska ha textileslöjd just nu, Jon sitter framför mig och garvar åt "you mad?" - bilder. Gsnska roligt, vi sitter och pratar om magneter. Btw, gick in på fel email, å trodde någon hade tagit bort min blogg. Så fick nästan hjärtattack... Fyfan alltså. Ne nu ska jag "jobba"och få nåt "gjort" ;)

höst-fotografering.


Sömnproblem?

Åhhh, ligger i sängen o vet fan inte vad jag ska göra. Somna om går inte, please, believe me. Har försökt hela natten! Är svintrött men min kropp vägrar somna. As jobbigt.. Kommer vara tjurig senare på dagen bara för de..

boy you got my heartbeat runnin' away

fyfan alltså!! den här dagen är oslagbar! först så frågade olivia om jag kunde komma till stan, men det kunde jag inte. så hon och ammi började gå mot baggetorp. (ungefär 1 mil till baggetorp ifrån katrineholm). så gick dom bara till tempo, sen skjutsade olivias mamma dom. så kom dom hit.. vi gick runt i skogen, lmao... skogsmullar? nej tror inte det. vi skrämde upp varandra, till slut kom vi ut på en åker och det var ju inte lite geggigt... så vi hade massor me ko-blaja under skorna, hahah. stod utanför bygdegården och försökte få bort det. sen fick jag värsta snille-blixten och drog skorna i gräset ;)! sen gick vi emot ett övergivet hus på andra sidan järnvägen. då blev vi typ helt.. psykade. så kom tåget, och det såg ut som det kom på vägen. så vi slängde oss typ åt sidan och skrek. såg nog väldigt konstigt ut.. men vi alla 3 hade hjärtattack och bara garvade. efter det så skulle dom typ hem.. så vi gick emot busshållsplatsen och fjantade oss. tror killarna som väntade på bussen trodde att vi var påtända eller nånting haha. aldrig skrattat såhär mycket i hela mitt liv, tack för en underbar kväll flickor! ♥



I hope she gives you herpes.

vaknade typ nyss, haha. fast jag låg och drog mig ganska länge om jag ska vara ärlig.. får se om jag orkar dra in till stan, vädret verkar inte tillåta det. ser ut som det ska regna och sen blåser det. blir väl att försöka få hit någon då :). hahah värsta latmask, lmao. nefan, nu ska jag fixa en rostad macka med tomater på, och sen lite o'boy till det ;). måste tjocka upp mig nu, käkade nästan inte ett dugg där nere. CIAO!

im coming home tell the world that im coming home.

Hejsan bebus! Inte vart aktiv eftersom jag var i serbien. Kom nyss hem, haft de ganska nice! Åkt cab hela dagarna, men det är skit mycket köer. Tog 1 timme för oss att komma till flygplatsen. Folk kör som dårar! Hade ingen kamera med mig :(. Så det blir inga bilder, sorry Kiddo! :c nu ska jag packa upp o ta de lugnt. OVER N OUT

<3

hehe... :$
Sanna befinner sig just nu i serbien, där hon sa att jag fick blogga åt henne, då hon varken kan skriva åäö, och det vore ju bara knäppt att läsa.
hon är hemma på fredag, då hon återgår till bloggen, med en hel del bilder, hoppas jag. c:
jag har cp tråkigt nu, och måste snart plugga,.
till er som läser detta, klicka på länken!! :)
http://www.dailymotion.com/video/xkrd3a_sexy-sushi-tu-degages-live-rock-en-seine-2011_music

tagga tagga!


dear boys, sending text to a girl that says "good morning pretty" can make her whole day

ligger i sängen, vaknade typ vid 12 och käkade frukost. två skorpor med o'boy är gött. så nu kollar jag på disney channel och försöker fördröja tiden lite mycket.. har ingeting att skriva, bara att vi åker emot skavsta vid kl 6 ikväll. och så kommer jag sakna en viss person förjävligt mkt, även om jag kommer ha datorn där nere. ne fan, funderar på att börja fixa mig lite. typ platta håret och sminka mig. onödigt att ligga här och ruttna bort. :P

fred

är du med i matchen eller är du lite försenad redan

kom typ hem för ungefär en timme sen. vart på stan, riktigt awesome dag! i början så var jag med ammi och olivia, vi busade i ammis lägenhet typ. och dampade med hissen, srsly dampade. sen drog ammi in, och olivia till sin pappa. då gick jag ensam ett litet tag tills jag träffade på albin, sen 5 minuter senare kommer leo, rasmus och martin :). så det blev nice! mycket skratt o sånt. sen drog vi till stadsparken, frös ihjäl nästan. och vi lekte typ vid lekplatsen. haha, skit roligt när rasmus stod på en sån gunga. sen så gungade han as högt, hoppade av, och fick typ gungan mellan benen. alla dog av skratt, tillochmed han. har film på det, men vet inte om det syns så mycket ;). bara att folk rapar, skrattar och rasmus säger aj och garvar. aja, thats my day.. nu ska jag väl mysa eller nånting. kom precis upp ur badet.



stan

Drar emot stan om sisådär 20minuter, blir att träffa Olivia innan man drar till Serbien. Tänkte bara uppdatera snabbt :) puss

godnatt party people

nu blir det tvätta bort sminket, sätta på sovtröjan, krypa ner under täcket, kolla på tv. och bara njuta. låta kroppen bara slappna av och sova ut. 
kyss!



I just came to say hello

Sitter i trappan med Cissi medans Klara sitter nedanför och dunkar musik. Mysig start på fredagen! Efter skolan drar jag hem till Olivia. Sen sååå dra vi ner på stan så ska jag käka ;). Juste!! Glömt att berätta, jag har färgat håret lila/svart. Så mitt hår blir lila i solskenet, och dagsljuset. Nu ska jag checka fb och sen stänga av. KYSS!

Oh wow, you're really gonna fight me over the internet? What's the worst you can do? Caps-lock my ass?

Sitter just nu typ utanför matsalen och laddar iPaden, roligt värre. Har bara 28% så det var nog dags innan det var försent :). Jag är typ as trött, och vi slutar om ca 4timmar. Woho? Nej, inte woho.. Jag hatar min mobil också, eftersom jag inte har något internet här ute, dåligt värre. Igår hittade jag 4 underbara tjocktröjor i pappas garderob, så är en riktigt lycklig flicka just nu. Men oh my.. Inlägget blir ju tusen mil långt bara för jag vill fördröja tiden med nånting... Haha, jaja. Puss!

Revenge? No, I'm too lazy. I'm gonna sit here and let Karma fuck you up.

har nyss ätit mat, för typ 15 minuter sen. och pappa har köpt godis.. så sitter å äter någon godisbit just nu, moffmoff. gillar dom som är typ som karameller, å fyrkantiga, sen lakris och jordgubb. och sen äre typ socker i mitt på dom! :D
imorgon blir det gympa.. woho? -.- nej men. usch. nu ska jag titta på film å mysa lagom. ska bara hämta älskling också (min cola).

Head shot in the classroom

Lektion

Sitter just nu i skolan, har just nu NO och slutar kl 3. Bloggar ifrån iPaden, så tackar Freija hemskt mycket för att du hjälpte mig! Aja, nu ska vi snart dra ut, och typ masssa sånt. Så puss! :)

whatmakesmyheartbeat♥

Tumblr_lsstkhbfjy1qbpwzeo1_500_large
Love%2cbut%2c%2c%2cjealous%2clife%2cquotes%2cquote-8192d4b42275537b7ecad523a8e3347a_h_large311776_240199376028798_100001162134971_634211_1389739976_n_large

Sverige - Holland

på 1 minut bombades min facebook med 15 inlägg, om bara fotboll. great? funderar på att skriva nåt dumt om fotbollen, men alla kommer vara emot mig då :(. lektionerna går seriöst segt fram, på matten så gluttade william som fan på mina tal. slog till honom med min linjal, fy. sen på lunchrasten satt jag och olivia i trappan, och kollade på nalle har ett stort blått hus. har inget vettigt att berätta bara att jag sov 2 timmar idag efter skolan, mys.


cinderella 2011

suttit i ungefär 1 timme med att måla en serie om Askungen, med pappa. i slutet började både pappa och jag tröttna, så jag målade en ferrari bil ;) undra vad min engelska lärare kommer säga om det haha. fick min ipad idag, det går fortfarande inte att blogga på blogg.se appen?! blir galen! så dagen spenderades på att vara inne på facebook och spela spel. :p orkade inte ladda ner så jätte mkt eftersom dom kommer ta in alla och uppdatera dom på fredag. så allting försvinner. woho, vilken information om dagen. imorgon hoppas jag och ber att olivia är i skolan. känner mig fett vilse utan henne. dessutom var hanna sjuk, så.. lite forever alone var man kanske :p

tjejer har tendenser till o välja dåliga killar, killar har tendenser till o välja för bra tjej och fucka allt.

känner mig usel på att blogga, men ni borde förstå mig.. har ingen lust eller ork. sitter just nu och pluggar sönder. men jag kommer ingen vart, har två uppgifter kvar. och jag bara stirrar.. så jag löser det genom att ha hög musik i hörlurarna.. ni får två bilder som väcker minnen till 100.



someone like you

vart ute och fotat med papi, blev inte så mycket bilder. kanske 4 st? dvs så blev 2 väldigt mörka. har ingen lust å fota eller nånting, vet inte varför. hittar massa saker jag vill fota, men har aldrig lust. jobbigt värre. skitsamma, har ingen blogglust så ni får en bild jag fota idag.



can't win your losing fight all the time

kollade på saw 3D och thor idag, eller ikväll? ivf kollade inte mkt på thor, och saw sög ju. det var ju rosa blod haha? dom kunde lika gärna använt ketchup eller nåt.. anyways, vet inte vad jag ska göra. blir väl att gå upp å lägga mig, sen glo på nitro circus eller nåt sånt.. jäkla repriser hela tiden :(. söndagen kommer säkert bli lame också, om jag inte hittar på något. som antagligen inte kommer bli av. dessutom, mitt i allting. så kommer lina till mig på höstlovet, känns ganska awesome. saknat henne lagom mycket.
ne fan, nu är jag för trött. suttit och stirrat på inlägget i 10 minuter nu.

I'm proud of my heart. It's been played, stabbed, cheated, burned and broken, but somehow still works.


FRED

cause i heard it screaming out your name

sitter vid två datorer just nu, pappas och min. lyssnar på musik på pappas, han har värsta awesome högtalarn ;). nej nej, utnyttjar inte hans dator! mja, idag händer inget speciellt.. kollade ju på filmer igår. sen kollade jag 4 skräckfilmer på datorn, alla var sjukt dåliga. hangmans curse var nog den bästa, (snygg kille i den).
sitter just nu och suktar efter en macbook pro. blir väl nånting man får samla ihop till, skulle vara skit lycklig då. har ju iPhone, iPod och iPad nu. sen en macbook pro skulle väl inte sitta fel? :D


No Officer I'm not drunk I'm just trying to walk like Captain Jack Sparrow

har nyss kollat på pirates of the caribbean - i främmande vatten, riktigt bra film. mycket humor som i dom andra, skrattade vid vissa tillfällen. älskar verkligen jack sparrow, dessutom är han snygg. jag vet, jack sparrow är johnny depp typ. men johnny depp är inte ett dugg snygg. senare ska jag kolla på hur många lingon finns det i världen. sen blir det väl någon action film med pappa ;). om rymdvarelser och sånt.. hehe. 

ha en trevlig helg!



en vit kossa flög iväg till mars och försvann

bry er inte om rubriken. :( aja, imorgon blir det att feta sig rejält, filmkväll med grönsaker och dipp + massa onyttigheter ofc? vet fan inte vad jag ska göra sen, vädret tillåter ju ingeting direkt. när man går ut så står håret åt alla håll och man blir chockad. nu är pappa så snäll att han skär ett äpple till mig, hihih. aja puss!

.

då var den helgen förstörd, great.

It doesn't matter who dumped who or why. Whenever we see an ex with another girl, it always bothers us. Not because we're not over you, but because we know that we used to be that girl.

då var helgen fullbokad! drar iväg till strängnäs med bästaste! kommer bli dagar fyllda med tivoli och marknad! ni får förvänta er massa med bilder och ett lååångt inlägg om helgen. ;) har ingen blogglust..

UPPDAATERIIIIING

nu ska ni få lite onödig info som händer juuuuuust nu
min mage kvackar, ni vet som en anka? QUACK! jag klämmer på vindruvorna för jag vill ha dem hårda *trolololo* jag satt för ungefär 5minuter sen i badrummet me datorn. nu har vi fått ipad 2 i skolan. jag ska plugga strax /or not. 

HAHAH det var allt roligt som händer just nu.. det me magen tkr jag bara är awkward.. vet inte om det är normalt..

how can i decide whats right when you're clouding up my mind

nu ska jag plugga. hörs om några timmar.



decode

dennis är bäst och massa osv, dock är han rädd för mary shaw. ♥

lite humor iallafall? haha! ;)


och du har solsken över dig

Vilken svordom använder du mest? - Fan, tror jag. ;)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - 7.
Var köper du dina matvaror ifrån? - Ica, Willy;s, city gross, osv.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - yes.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - häst! ;)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? - ja.
När var senast någon stötte på dig? - idag lol :D
Vad åt du till middag senast? - makaroner och korv
Kan du vissla? - NEJ :@
Tittade du på tecknat när du var liten? - ja, nu också ;)
Äger du några popband t-shirts? - uhm. ja.
När flög du senast? - några månader sen
Pratar du några andra språk? - engelska och påhittade språk..
Har du gråtit offentligt? - yeah
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - eh ja?!
Vad har du med dig in på bion? - ingeting? xd popcorn å cola kanske?
Vad har du för väder? - blåsigt. :s
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? - går inte på gymnasiet. ;)
När sov du senast på golvet? - haha jadu
Vilken är din favorit drink? - cola.
Gillar du din boendesituation? - ja?..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 24timmar ofc.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? - ehm nej xd
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? - nej är värsta ängeln bre ;)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 14
Tror du på liv på andra planeter? - utomjordingar ftw!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? - typ ingeting
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - nope
Tycker du om att krama folk? - älskart.
Äger du en digitalkamera? - ohyes
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - lol demi lovato.. miley cyrus, ibland. :p
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - somfan!!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - nej xd?
Är du mörkrädd? - extremt..
Tre saker du alltid har med dig? - mobil, busskort och pengar typ?

Its hurts so much that you mean everything to me, and I'm just any another girl to you.

tja, vaknade ungefär vid 11, låg och drog mig i 15 minuter. funderade länge på om jag skulle gå upp, och till slut gjorde jag det. käkade frukost med mamma och sen bara satt i fåtöljen och chillade galet. senare ikväll blir det väl att kolla på film igen, kunde inte direkt sova igår, tänkte på mary shaw. haha! 



med denna bild säger jag godnatt!


If you start missing me. Remember, I didn't walk away. You let me go.

vaknade typ för en timme sen, vaknade utav en mardröm. om typ mary shaw, sök på google. och sen klicka på bilder. eller om ni har sett dead silence, usch.. för den filmen :p. ehm.. vet inte vad jag ska skriva. så ni får höra dikten om mary shaw ;).


Beware the stare of Mary Shaw
She had no children only dolls
And if you see her in your dreams
You must not scream
For she is taking revenge upon all
Who had silenced her and made her fall
Sending out 101 dolls to rip out their tongues
So none of them will utter a single word again
Beady little eyes, turning every way you go
Leave them in the dark and you never know
Forever they wil place you down, in eternal sleep
With a picture of horror, your own blood will seep
And gone forever, she will take
All your loved ones and family
Beware of Mary Shaw
She's very angry
And whatever you do, don't appear scared
For she will murder you and leave your blood there
Her ghost is kept inside one doll
Dug from her grave, you will lose it all
Just don't say her name
Don't ask her why
She'll take your loved ones and she won't cry
Beware of the stare of Mary Shaw
Her spirit lives on

what I don't understand is how a person can tell you so many lies and never feel bad about it

inte bloggat sååå himla mycket. hehe, bloggtorka. men.. igår så drog jag in till stan vid 12 och träffade olivia. så satt vi vid netto och snackade. sen kom martin och ammi. sen så drog vi till donken eftersom ammi ville ha cheeseburgare. då stötte jag på sarah, ouf. men det gick bra. sen stötte vi på moa och enna. riktigt trevliga tjejer. fick smaka cola och godis av dom. riktiga gotteungar ;). ehm, sen gick vi runt typ jätte mycket, det började regna så då gick vi till stadsparken och satte oss på scenen. riktigt mysigt att sitta där när det regnar och lyssna på musik. anyways, sen åkte jag hem och sånt. duschade, och ja..

btw, jag ska byta skola.. dock tänker jag inte säga till vilken. suprise suprise!
det var väl allt jag hade och säga tror jag? fixade också en header till linn igår, (kommer inte ihåg hennes bloggnamn så kan inte länka, sorry!)

OVER-AND-OUT!

cookie make my tonuge go nuda nuda nuda all day long

idag har jag vart på match, eller kollat. vogt och björling spelade, mina små barn! nej men, känner mig som en morsa för dom. går på deras matcher, träningar.. osv ;). tror dom förlorade iallafall. sen stack vi till knapa och sen hem. då käkade vi donken, och nyss grönsaker med dipp. imorgon blir det filmkväll med olivia eller nånting. tänkte bara uppdatera snabbt, eftersom det var många som besökte bloggen :).