Du är så fin raring

Jag har nog världens bästa vän. En sån som alltid står ut med mig, hur töntig jag än är, hon är lika töntig tillbaka. Därför älskar jag henne.
Asså, vet fan inte vart jag ska börja. Alla dessa cuper vi vart på och försökt hitta killar, men alltid failat för vi kan inte hålla oss för skratt. Den gången vi hetsade sönder på busschaffisen för stopp-knapparna inte fungerade, vi gick från duveholm till donken och käkade bulle sen började gå igen.
Du har alltid funnits där och jag litar på dig, till 110%. Men jag är så jävla orolig för dig just nu, och vill bara att du ska få komma hem. Ska göra allt för att få dig o må bättre, för att få tillbaka den där orädda Lisette som alltid är så himla blond.
Världens bästaste vän, allra käraste syster, allra blondaste Lispetan i nesan. Åh, jag finns alltid för dig. Och kommer alltid finnas vid din sida.
Puss.♥






Haha så jävla blond!


Blä

Jag är jätte trött och ska väl börja platta håret eller nåt -.- ahah dagliga rutin efter man har tvättat håret...
Är sjukt taggad till skåne, eftersom världens bästa följer antagligen med :$ hihi. Kommer bli mycket busigheter på stranden o bli väldigt bruna! :D
Jag älskar hur facebook stavar oxå.. Sen för en dag sen så dampade min iphone ur oxå hahah..




BAJS

Orkar inte blogga så seriöst, åker kanske och filmar när leo piercar septum imorn vid 4. Sen på söndag ska jag sola & äta glass med alice. nicebajsja. hejdå.

Sängen

Ligger just nu i sängen o latar mig, har vart ute o solat, sen duschat o tvättat håret :) senare ikväll åker jag o pappa till österåker och käkar. Har ganska tråkigt men ska väl kolla tv nu osv :) Måste oxå hitta skor t dopet.. -.- fuck.

Fan då!!

Köpte sverigetröja osv sen berättade erik att sverige inte är med i fotbollen längre.. -.-
Men aja ni får lite bilder puss


Utkast: Jun. 27, 2012

så jävla arg på nya blogg.se och att inte appen funkar, fuckfuckfuck.

~

Finns troligtvis andra fiskar i havet, som inte är lika slemmiga som du.

Nörrrköpiiing

Stack till norrköping imorse och pappa fick lite leksaker :') typ nån såg och sen en till.. såg... fast maskin. Sen stack vi och käkade, och letade efter skor. Hittade jag? Ne! Men gick in på ginatricot och köpte 2tröjor och ett par vita trasiga jeans för 197:-! Billigt mannen :D blev fett nöjd asså.
Imorgon sticker jag ut till Österåker och städar till loppisen, cashflow! Men nu ska jag fortsätta kolla film och ah, orkar inte ladda in bilderna på grejerna idag :)
Justfan, fick oxå sån där Hawaiian Tropic oil, så kommer bli nigga i sommar!

Gotta have..

Detta ska jag köpa efter loppisen, hihi buuuuuuusigt. Blir väldigt mycket vitt, men same shit.. Går alltid och pimpa haha.



Standing still

Kollat på film med pappa hela dagen/kvällen, två action och en skräck. Imorgon drar vi tidigt somfan till Norrköping för pappa ska på Jula eller vad det heter och jag ska kolla skor. (kanske nån tröja på ginatricot för det är rea ;))
Men ska nog slå ner datorn nu och sova så jag orkar upp imorn, puss!

For assholes with girlfriends

•While you're ignoring her,
another guy is giving her attention.

•While you're giving her problems,
another guy is listening.
 
•While you're to busy for her,
another guy is making time for her.

•While you're making her cry,
another guy is trying to make her smile again.

When you're not sure if you still want her, another guy has already figured it out.

Wa pa babababa we're in love

Sitter och snackar med Josef och lyssnar på musik i mina star wars hörlurar, sen väntar på sms ifrån brorsan om skor till dopet. :) han och mamma är typ i några affärer och kollar hihih.
Taggar väl dopet 8 juli, blodprov 9 juli (finally!!!), sen typ skåne i 1-2veckor, sola sola sola ! :D men jaaa, vi får väl se ;)
Nej nu ska jag fortsätta snacka och fixa med tumblr och sånt! :D

I know you're where you need to be, even though it's not here with me

Du kommer föralltid vara min bästavän, du förstod alltid, du skojade alltid, du fanns alltid där.
Det har snart gått 3 år, det är sant att tiden flyger förbi för fort.. Jag kan inte fatta det än.. Varje gång jag kommer hem till farmor så väntar jag alltid på att få se dig. Att du ska krama om mig och fråga om jag har gift mig än. Du är och var världens bästa farfar, ingen kan eller kommer kunna ersätta dig.
Även om du inte är här i person, så vet jag att du finns här. Jag önskar bara jag kunde fått säga hejdå, fått säga dom ord jag velat, varför var du tvungen att lämna oss?..
Jag saknar dig somfan, det känns som om en bit inom mig saknas. Och det är du.

Jag älskar dig världens bästa farfar.

Godmorgon halvt

Sitter just nu o fixar mig med linn, ska sen dra o käka frukost på Barken.. Var uppe till 4 igår. Vi skulle sova på balkongen men det börja regna så vi drog in allt o la oss på soffan som två sälar haha. Men ska klä på oss nu, byyye

Foodtime bitches

Ska strx fixa korv med beöd, mums typ haha. Var ute med Aramis vid typ 2-3, fick ta den korta rundan eftersom han var så trött o de va för varmt... Imorgon är det midsommar, wuho. Drar ut till hagby på morgonen, sen åker till linn, sen hem o äter hos grannar och sen tillbaka med buss till linn för o övernatta! Ganska perfekt ändå :) meeen, nu skriver min mage :( så ska ge den lite käk. Pözz like a fjortis.

Godmorgon

Vaknade för en timme sen o käkade frukost osv, igår så snacka jag med världens finaste i tele i typ.. Mer än 2timmar? Men ah, allt löste sig o han är bäst :*
idag ska jag inte göra ett skit, typ bara dega tills imorgon då de e fullt upp med grannar, hagby & linn!
Är typ lite småsur över igår men aja, ehm ska väl ta glass lr nåt. Puss!

fuck everyone.

mer otur kan man fan inte, pallar inte med bloggen, facebook, mobilen osv. bye.

I'm caught between the lines of hello and goodbye

Tänkte köra 10 saker som jag hatar & älskar i ett förhållande eller vad man nu kallar det
HATE MOTHERFUCKER
• Killar som inte smsar godnatt/godmorgon/osv.
• Killar som spelar coola och inte sig själva framför kompisar.
• Killar som är dryga och allmänt dumma när man är med kompisar.
• Killar som luktar bajs och mjöl.
• Killar som har samma kläder varje dag, varje vecka, varje år.
• Killar som smsar med andra tjejer och hellre är med dom.
• Killar som raggar på andra medans dom är på g med nån.
• Killar som dissar hjärtan </3.
• Killar som dissar en hela dagen och hela nästa, och man saknar ihjäl sig.
• Killar som bara är ute efter sex och massa annat.
LOVE BABY
• Killar som smsar 24/7 och blir oroliga om man inte svarar.
• Killar som säger att dom saknar en och älskar en framför alla.
• Killar som inte skäms över en, och vågar visa upp tjejen.
• Killar som skriver "texter/dikter" till tjejen som är från hjärtat.
• Killar som gör tid åt en, och får en o känna sig speciell.
• Killar som visar att man är den enda för dom, och menar det.
• Killar som är ens bästavän men samtidigt förälskelse.
• Killar som kallar en massa söta smeknamn som ingen annan gör.
• Killar som ger en tröja som luktar dom, som man kan sova i.
• Killar som man kan vara töntig och ful med utan att dom bryr sig.

HAHAHAHAH SÅ JÄVLA SANT OMG


I don’t even know if your mind is made up, if you are where you wanna be

Ligger och förälskar mig i Ulrik o lyssnar på Fool, hihi. Älskar att man kan relatera till hans låtar♥. "I put my sunglasses on, just to hide from judging eyes. And human contact over all." - Love it!
Men ja, asså åh.. Känns som värsta fangirl inlägget ahah :( men ja, är bara förälskad hihi. ASSÅ ÅH HERREGUD, ska förbjuda hans musik på min spotify, yt osv! Blir ju galen haha.. :(
Men imorgon drar jag på löparskorna och drar ut på en powerwalk med min fettis, det behöver han ;) så ful hund haha nejmen :$
Men asså nu jävlar ska jag väl göra nånting haha, nåt nödvändigt.. Typ.. Vet inte :( Fortsätta snacka på fb och checka lite bloggar sen typ.. ingeting haha.
Aja dagen idag var minnesvärd, helt sjukt hur mycket jag har skrattat och fånat mig hehe. Men pusss!

I hate the letters in the alphabet, but I love U!

Vart på stan med Alice, himlans nice att prata ut med henne. Gick in på typ.. Åkers skor och förälskade mig i Dr martens igen.. Ska spara mina julklappspengar&födelsedagspengar sen till det! 1500 kr är inget o leka med alltså haha! Men ah, ehm sen gick vi runt o snackade massssssor, asså haha! Men ja, såg lite snygga killar men ja. Finns knappt några i katrineholm :( hehe.

I always wonder if you smile at my texts like I smile at yours

Ehm godmorgon typ haha, vaknade kl 5 för det var as varmt i mitt rum o öppnade fönstret sen försökte somna om. Vaknade sen typ 10 o drog mig ner o käkade frukost sen började platta håret uh. Drar in om typ några timmar till stan, onödigt o vakna så tidigt men ah :( snackade med dennis i stort sätt hela dagen, han är för skön o får mig alltid o le ♥. Sen så saknar jag leo asså åh :( ni vet typ när bebisar saknar sin snuttefilt eller sin napp? Liksom den saknaden har jag. :( fast han är inte en snuttefilt eller napp men... PUSSSSSSSSS :$$

Fetaste dissen

like I said, fetaste dissen till typ 00-99or som leker äldre än vad dom är. Uh, stör mig så stort på nåt så onödigt men jaaa.
Ligger just nu med hårinpackning, ska tvätta hår det om typ 5minuter. Hade tråkigt såatt.. Sen ska jag väl plocka fram kläder tills imorgon och fortsätta smsa med massa hihi. :)
Nejmen nu ska jag tvätta ur skiten och fläta det så det inte blir så lockigt tills jag ska platta det! :)

Tandläkareeeen

Tröttnade på bloggen så gjorde om den liten, är inte nöjd med den men skitsammma.. Imorgon drar jag in till stan för o snacka med Alice.. ta en fika eller nåt sånt.
Var hos tandläkaren idag, usch... Hon skrev iaf upp mig på en kölista till tandställning blablabla :) så får väl se. Ska nog ladda ner film senare och snacka skype, i guess. Äntligen sommarlov asså, mamma drar t sthlm på söndag o jag o pappa är ensamma hemma. drar ner till norrköping o köper skor oxå! Men aja skitsamma byeeeeee

En sak jag stör mig på

Stör mig skit mkt när man blir tillsammans med någon (asså har förhållanden på fb), o alla addar killen o ba "måste ju va vän med min bästis kille!" fuck off. Det måste ni inte alls. Och stör mig ännu mer när dom pratar med killen, och sen pratar om honom framför en. Därför jag hatar att ha offentligt på facebook..
Alltid någon som förstör eller raggar på killen..
Allt jag ville säga haha, puss.


Svar

"1. Har du några syskon?
2. vem är du kär i?
3. är du singel?
4. skulle du kunna tänka dig att gå på söder?
5. vem är närmast dig i din familj?
6. om du fick byta utseende med någon vem isf?"
- 1. Ja ett..
2. Haha ahdu..
3. Ehm.. Ja lr vne?
4. Haha nje, tallås isf!
5. Både mamma o pappa
6. Megan fox omg

"Vem är din bästavän? (:"
- Leo isf, men har massa nära tjejkompisar!

"Vart handlar du mest kläder ifrån?
Vem är din bästavän?
Hur har du fått så långt hår?
Hur lång är du?"
- Jag handlar kläder ofta från GinaTricot.
Svarade ovanför.
Inte klippt mig? Haha.
1,69 ungefär..

"vilka killar har du haft?? :)"
- Linus, Jesper & Cim? Om man kan säga så..

"varför är inte du i skolan?"
- För jag har körtelfeber


Skolavslutningen igår

Igår var det som sagt skolavslutning, lekar o fika.. Woho -.- men jag o linn gick t slottet o kollade på 6orna sen drog t stan o va hos henne o fixa oss i 2timmar. Drog ner t stadsparken där vi träffade betty jigsaw o linnea. Så käkade vi lite sen drog ner på stan igen haha. Stötte på avan o esra sen nån mer tjej på mc.. Drog ut igen o luffade runt haha! I slutet var jag med Anna o fabbe, sen följde dom mig t bussen o jag åkte me betty o avan hem :) hihi. Så det var i stort sett dagen. Känns dock inte som sommarlov men..


Handlat igen

Handlade lite nödvändigt, hårfärg, nagellack, läppstift, hårnålar, shampoo&balsam o lite chips osv :$


Ojssaaan

Glömt o visa va jag köpte så ni får några kassa bilder, mamma köpte klänningen t dopet. Hihi bäst<3.


Godnatt

Ska strax sova men tänkte slänga in ett inlägg.
Drog in t stan o käkade med Anniiis, hade dock bara 28kr med mig sååå.. Dagen började sådär, sen så drog vi till Tallås o leta efter Leo men neee.. Så drog till gottoteket och sen filmkedjan. Sen drog vi till kvarnen där vi var med ludde, hampus o filip tills några p12or började typ fjanta sig o kasta ner colaflaska 24/7 osv. Drog hem sen o de blev lite mera kaos, men men allt löste sig. Sen blev de mer knas, men aight.. Han är världens bästa så..
Hela dagen var kaos typ, men ändå rätt bra så gonatt!


Fint väder

Ska strax dra på mig kläder o lite så, hon som ska köpa byrån kommer vid 12 så.. Efter det vid typ 2 så drar jag in till stan och träffar anna, sen käkar vi lite o snackar galet. Längesen man träffade min brutta, + det har hänt mycket så måste uppdatera henne hehe.. Aja, får hoppas vi drar till Norrköping i helgen. Behöver ju införskatta ny avslutningströja! Får se mina vänner vad jag hittar. Har mycket jag vill ha, men inte tillräckligt med pengar..
Skitsamma ska dra mig ur sängen nu
Puss


Glad tjej

Detta inhandlar jag när jag har fått pengarna för byrån och lite så! ;) Rea är fan priceless! ♥



Hej fina tröjor


Eh godnatt

Brist på liv och annat så skriver vad jag o linnéa gjorde igår och idag då. Aight, igår kom linnéa vid typ 7, på kvällen asså. Så drog vi ut och typ flummade sönder haha, drog ner till skolan där vi stötte på rasmus, chrille o ludde :) sen typ vincent, jonte o mattias.. fast dom typ stalkade bara oss. tog lite kort och snackade om gamla minnen där. Drog hem sen för mitt hår blev alldeles fluffigt hah.. Gjorde fiskbensfläta på linnéa och hon inbakad på mig. Sen drog vi på ansiktsmask, asså seriöst min hund blev as rädd o börja skälla.. Hade choklad o hon hade nån vit hahah. Tvättade av efter 15min och smörjde in ansiktet, käkade kvällsmacka och sen poppade popcorn och chillade lite. Hade popcorn i hela min säng haha, somnade i mosat popcorn osv. Men vaknade typ nån gång vid 9 att linnéa satt upp i sängen o sen somnade jag om, o vaknade vid 12 då pappa ropade att pannkakorna va klara haha.. Så båda rusade ner o käkade sen gick upp igen o latade oss i sängen tills hennes mamma kom :(.. Men ja, helt galen dag o helt underbart.
Ska sova nu o massa typ ahahah, 5dagar kvar t skolavslutningen.. vne om jag ska gå ens. Inte värt att leka lekar från 8.30 till 9.30 typ.. Får se sen men mm!
Godnatt

Hejhej

Vart i stan med Lisette, gick till Willy:s och köpte 3st hårfärg haha, har man tjockt o långt hår så har man :( tur att hårfärgen bara kosta 30kr! Köpte ansiktsmask o lite godis också till myskvällen med Linnéa imorgon! Så blir ingen uppdatering mer, puss!


Godkväll

Var med Lisette i stan idag och skulle kolla på David Lindgren, men klart somfan så moffade vi donken mat när han sjöng. Aja, nästa år blire väl nån annan artist..
Men ja, sen drog vi in på Coop och letade efter nåt ätbart medans vi snackade med finaste i telefon, eller snackade o snackade. Han lyssnade mest när vi flummade runt och snackade allmänt. Ehm ah sen så köpte vi jordgubbar och kakor, moffade ännu mera medans folk glodde utav tusan.
Gick runt lite mera o sen drog båda hem, aja lyckad dag förutom att David Lindgren är så dum så han inte säger till när han spelar ":)"

Shopping

Har vart i norrköping med linnéa, köpte foundation, foundationborste o ett genonskinligt linne.


Brist på liv och annat väsen

Kör 10 sanningar eftersom jag har as tråkigt
1. Min största fobi är för fåglar, vilka som helst.
2. Jag är beroende utav min mobil, my baby.
3. Hatar att få uppmärksamhet.
4. Jag är nästan för snäll ibland så jag kan inte säga nej eller ja.
5. Kollar oftast på folk uppifrån och nerifrån när dom går förbi.
6. Kan bli väldigt lätt tjurig, haha...
7. Jag har käkat lamm, så jäääävla gott. Skulle kunna dö för det.
8. Använder inte smink, typ bara mascara.
9. Jag vill inte att min blogg ska bli stor, hehe.
10. Jag får lätt finnar utav foundation, hatar det...

Åhhh vad skönt

Har precis knäppt upp byxorna och lagt mig i sängen. Sjukt jävla skönt alltså... Var med Linn idag, drog o sola, käkade, sen köpte godis typ. Imorgon drar jag antagligen till Norrköping med barndomsvännen Linnéa och shoppar. Behöver typ foundation och nån tröja tror jag. Får se vad dagen har o bjuda på haha! Men nu ska jag fortsätta käka mitt godis och lyssna på musik och chilla galet bror.

Så jävla arg åh

Jag är så jävla arg just nu, fattar inte hur folk kan göra så. Skicka ut folk från Sverige när dom sköter sig perfekt och pratar svenska, ta förfan såna som inte ens vill lära sig svenska eller jobba. Fattar inte hur orättvist det kan vara, det är helt jävla sjukt.. Två killar som vill ha en framtid, och satsar 110% på skolan och allt.. Fattar inte alltså. Hur tänker folk? Varför ta dom som är bra? Önskar jag kunde göra nåt, men allting man får göra är att hålla tummarna..
Kan ni fatta den känslan att man får ett brev från polisen att man ska bli skickad tillbaka till sitt hemland, men vet inte när? Dom kan komma närsomhelst, när du sover, när du duschar.. När som helst.
Sjukt.